bylo 311Nm ale po dolozeniu MBC doladowanie zdecydowanie inaczej narasta wiec to moze byc +/- zupelnie inna wartosc, przebieg jest w miare plaski
rozumiem że te 210km to na mbc - jakie doładowanie ? i czy nie lądujesz na szybie przy odpuszczeniu pedału gazu?
Stf napisał/a:
rozumiem że te 210km to na mbc - jakie doładowanie ? i czy nie lądujesz na szybie przy odpuszczeniu pedału gazu?
bez mbc bylo 206KM/311Nm wiecej to zalezy od tego ile ma sie odwagi odkrecic mbc trzeba by to zweryfikowac na rolkach i pokrecic przy paru pomiarach.
domyslam sie o co pytasz... przy samym mbc doladowanie narasta bardzi gwaltownie a przy odpuszczeniu gazu zdarza sie WG nie reaguje dostatecznie szybko i szarpnie... ale po zalozeniu MBC za N75 charakterystyka narastania doladowania jest taka jak przy seryjnym selenoidzie a samo MBC sluzy do tego ze przytrzymuje dluzej doladowanie przy koncu obrotow (N75 juz by nie trzymal a mbc trzyma ile ustawione).
doladowanie jest 1bar a mbc nie mial sluzyc specjalnie wrostowi boostu ale wlasnie przytrzymaniu boostu mozliwie do konca odbrotow
w takim ukladzie praktycznie nie zdarza sie zeby cos szarpnelo, poza tym jezdze w pasach Anonymous - Czw 06 Mar, 2008 ktos zna tego typka z tjuningowanej astry
Rudello - Czw 06 Mar, 2008 Witam nowych.
...przeciez widaz ze to marcel w ver ulicznej Michał - Czw 06 Mar, 2008 toż to MARCEL.JPG
zderzak a la rasta k-mart - Czw 06 Mar, 2008 dodalem cos od siebie:
Stacho - Czw 06 Mar, 2008 hahaha dobre k-mart Anonymous - Czw 06 Mar, 2008 o ty suko
to ja zajrze do mojego archiwum
juz sie bój
boshe to był 2000 albo 2001 rok bo kupilem ta astre po 205GTi a po Astrze był CRX
ale jak dostała seryjne zderzaki czarne i glebe -60mm wygaldała dobrze KonradMK - Czw 06 Mar, 2008 hehehe no ziomek to ty jesteś ładny niemiec, już wiem czemu miałeś łezkę w oku jak wsiadałeś do kombi Anonymous - Czw 06 Mar, 2008
KonradMK napisał/a:
hehehe no ziomek to ty jesteś ładny niemiec, już wiem czemu miałeś łezkę w oku jak wsiadałeś do kombi
juz nie chce cie sprzedawc jak chlipałeś jak mnie w nocy nawiedziłes w pracy ale swoja droga ta astra to był najtanszy samochód w utrzymaniu jaki miałem Anonymous - Sob 08 Mar, 2008 Dzień Dobry,
Witam wszystkich po kolei i każdego z osobna
Marcelku dziękuje za zaproszenie.FreeMan - Sob 08 Mar, 2008 WITAM.
powiedz cos o sobie i tym czym jezdzisz ?
jak dobrze licze to masz 75 konny samochod ?BaRtO_206GT - Sob 08 Mar, 2008 eeema Pugi;)
FreeMan napisał/a:
tym czym jezdzisz ?
jak dobrze licze to masz 75 konny samochod ?
rajdowka saxorulez - Sob 08 Mar, 2008 75KM? rajdówka?
co to za klasa?
Witam PugiAnonymous - Sob 08 Mar, 2008
to z jednego KJSu
a tu wyglad obecny
Samochód to Corsa B z silnikiem C16NZ. W chwili obecnej 75KM
Wybebeszona, klatka skrecana sparco, dwa kubły. Co wiecej potrzeba do szczescia
saxorulez napisał/a:
75KM? rajdówka?
co to za klasa?
Jak to powiedział ŚP kierowca "proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców"
Klasa 3 Misiek_lbn - Sob 08 Mar, 2008
Pugi napisał/a:
Corsa B z silnikiem C16NZ. W chwili obecnej 75KM
czemu nie silnik z jajka GSi 105 czy jakoś tak koni