Qukie - Czw 23 Sie, 2012 akurat przed chwilą słuchałem obydwu kawałków pezeta i mi się nawet przyjemnie słuchało zefir - Pią 24 Sie, 2012 pezet wiadomo tylko muzyka klasyczna, ale podobaja mi sie ostatnie utwory tezAnonymous - Pią 24 Sie, 2012
zefir napisał/a:
pezet wiadomo tylko muzyka klasyczna, ale podobaja mi sie ostatnie utwory tez
+1Anonymous - Pon 03 Wrz, 2012
Qukie - Śro 05 Wrz, 2012
właśnie przesłuchałem, po pierwszym razie mieszane uczuciaAnonymous - Czw 06 Wrz, 2012 jest fajna bo inna i taka trochę mrocznaAnonymous - Pią 07 Wrz, 2012 nigdy nie kumałem i nie jarałem sie hip hopem/rapem (tak na marginesie -dlaczego nikt teraz nie używa nazwy rap??) ,ale przypomniałem sobie ze bardzo lubiłem kiedys Beatnigs-dzwna kapela,wydawali dla punkowej wytwórni
Bonczek - Pią 07 Wrz, 2012 Z tego co mi wiadomo rap to jest nazwa muzyki a hiphop całej kultury z tym związanej Anonymous - Sob 08 Wrz, 2012 no name - Sob 08 Wrz, 2012 co to qrwa jest ?
martin.h - Sob 08 Wrz, 2012
no name napisał/a:
co to qrwa jest ?
Pewnie grali wczoraj u Czesia na dyskotece w remizie Qukie - Sob 08 Wrz, 2012
Bonczek napisał/a:
Z tego co mi wiadomo rap to jest nazwa muzyki a hiphop całej kultury z tym związanej
Z tym, że rap to rymowanie do taktów muzyki, taka sztuka sklejania rymuf Anonymous - Sob 08 Wrz, 2012
Qukie napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Z tego co mi wiadomo rap to jest nazwa muzyki a hiphop całej kultury z tym związanej
Z tym, że rap to rymowanie do taktów muzyki, taka sztuka sklejania rymuf
taką definicje to ja znam,tylko dlaczego kiedys nikt nie uzywał słowa hip hop tylko rap??teraz chcą podkreslic ze tacy kulturni są ? Bonczek - Sob 08 Wrz, 2012 Kiedyś tzn. kiedy? W jakichś kawałkach z początku lat 90 już się przewija hiphop.
EDIT:
Z tego co kojarzę to nawet wcześniej Anonymous - Sob 08 Wrz, 2012 no własnie o poczatku lat 90 mówie,ale huy z tym,jak pisałem ja sie nie znam i nie bardzo kumam,to taka luzna dygresja była apropo rapowego zespołu Beatnigs