Witam kolege.
Bardzo ładnie że sie udzielasz w KJSach
ehehehe
tia masz racje, obecny stan portfela nie pozwala na zakupy
może kiedyś na razie bawie się tym Anonymous - Sob 08 Mar, 2008 czesc Piekny badz grzeczny Anonymous - Sob 08 Mar, 2008 witam.
plus na wejsciu za obrazek w podpisie Anonymous - Nie 09 Mar, 2008 witam
aktualnie jestem bez konkretnej fury dupowoz tylko
ale już przymierzam sie do zakupu jakiegoś hothatch-a
pozdrawiamVlodarsky - Nie 09 Mar, 2008 saxo ? 1,4 ? 120 KM ? o co chodzi ?
witam pugi - widziałem na żywo - ładny kolorek.anjas - Nie 09 Mar, 2008
nobody napisał/a:
aktualnie jestem bez konkretnej fury dupowoz tylko
cześć
a co to za dupowóz co ma 120 koni z 1.4?Anonymous - Nie 09 Mar, 2008 sorry za wprowadzenie w błąd
to saxo to tak za 2 -3 miesiące
a pojemności mi sie powaliła
a ten dupowoz to golf 2 stary dziad
sorry Panowie:Dmi - Nie 09 Mar, 2008 dwójka golfowa - wreszcie jakiś przyzwoity fur
Witaj!Anonymous - Nie 09 Mar, 2008 przyzwoita pod względem tego co golfy wniosły do motoryzacji
ale nie pod względem osiągów i prowadzeni zwłaszcza w ciasnych zakrętach MoRToN - Nie 09 Mar, 2008 Witaj,
A co golfy wniosły do motoryzacji ?Anonymous - Nie 09 Mar, 2008 może nic wielkiego ale zmotoryzowały naprawdę masę ludzi
a to jest już coś mi sie zdaje (może sie mylę) a volksy w tym golfy i garbusy był autami dla mas prawda):)
proszę przejedz sie po jakiej kolwiek ulicy i policz ile jest golfów a ile np 5, 205 1,106 lub saxo
już jest ich tyle ze sie niedobrze robi
pzdrawiam
już ustaliłem moc na 80 kucyków ciekawe ile zwiało przez lata Anonymous - Nie 09 Mar, 2008 panie administratoze ale gII o mocy xxx tio chyba
witam nikogo Anonymous - Nie 09 Mar, 2008 witam.
czytam to forum od jakiegoś czasu (jako gość), więc w końcu trzeba było się zarejestrować.
Pod domem dwa auta:
- seria c2ph1 sport - dopiero się za niego zabieram (początek to w kwietniu wydech z MG)
- c2ph1 1,2 (nie ma nic wspólnego z HH, ale tutaj lista przeróbek była większa - obecnie autem jeździ żona więc został tylko zawias KW 35/35 i mniejsza kierownica).