anjas - Pią 24 Sty, 2014 dziś premiera gierki o której juz pisaliśmy. Kupiłem już ale jeszcze nie pobrałem... Ciekawe co to za gówno
Ale 20 zeta można zaryzykować.was79 - Pią 24 Sty, 2014 Widzę, że fest dynamiczna i wciągajaca prawie jak symulator kombajnuanjas - Pią 24 Sty, 2014 liczę na mocne przeżycia, ale muszę się trochę oderwać od COD, bo już nie mam siły wciąż wygrywać was79 - Pią 24 Sty, 2014 Nie zapuszczaj jak będziesz sam w domu, cobyś zawału nie dostał Jakarti - Pią 24 Sty, 2014
anjas napisał/a:
dziś premiera gierki o której juz pisaliśmy. Kupiłem już ale jeszcze nie pobrałem... Ciekawe co to za gówno
pewnie na Xboxa tego nie ma?
andrzej,
pozyczam kompa i tą grę
ps. mozna to nagrac na plytke i mi podarowac? Michał - Pią 24 Sty, 2014
Cytat:
Car Mechanic Simulator 2014 to symulator mechanika samochodowego wyprodukowany przez polskie studio Red Dot Games. Firma ta ma na swoim koncie serię Pluszaki Rozrabiaki, a także gry American Lowriders, Rally Poland czy też Need for Russia 4.
musze to mieć anjas - Pią 24 Sty, 2014
Jakarti napisał/a:
andrzej,
pozyczam kompa i tą grę
ps. mozna to nagrac na plytke i mi podarowac?
myślę, że to pójdzie na średnim lapku. Stacjonarnego Ci nie pożyczę, bo zaiwaniam w parę gierek w przerwach jak nie siekam od Call of Duty Ghosts
Zobacze jak się pobierze, ale chyba przez Steam, więc nagrać na płytkę raczej się nie da. Ale stary, odżałuj 2 dychy i kup sobie na Gry-online. Zresztą zobaczę dziś czy to warte nawet tych dwóch dych Jakarti - Pią 24 Sty, 2014 heheh , oke - tak uczynię PGmaster - Pią 24 Sty, 2014 Zabawa za 500$
anjas - Pią 24 Sty, 2014 chyba mnie w ciula załadowali z tym Car Mechanic. Rano kupiłem, wszystko było cacy, info, że grę można pobrać. Dostałem kod do Steam.
Wróciłem do domu, wrzucam w Steam i dupa, mówi, że gra powiązana z moim kontem ale nic nie pobiera.
Wchodzę na stronę sklepu a tam info, że premiera 20 lutego.
No rzesz kuźwa, to teraz będą przez miesiąc obracali moje 20 zeta i się majątku dorobią oszusty jedne. Piszę im maila i zrobię z dupy jesień średniowiecza.fydi - Pią 24 Sty, 2014 Gra w mechanika czad Jak coś anjas to pisz do mnie, następnym razem Ci podrzucę auto i możesz mi wymienić klocki. W promocji wezmę tylko 10 zł za to od Ciebie, a nie 20 jak za grę:)
A tak poza tym, to zachęcam jeszcze raz do odpalenia War Thunder (gra jest darmowa). Nagradzana i wysoko oceniana przez innych graczy.
W trybie zręcznościowym jest dość prosta i każdy ją ogarnie. Nawet osoby którym skróty p51, p47 bf109 itd. nic nie mówią powinny się odnaleźć. Dla bardziej wtajemniczonych ucieszy tryb historyczny oraz możliwość odblokowania różnych malowań samolotów w tym np. polskich dywizjonów. A każdy kto "pyknie" raz zaraz się wciąga Na razie są dostępne "tylko" samoloty (ponad 200), ale na dniach będzie można używać jednostek naziemnych (phi!kogo to interesuje skoro są samoloty ).anjas - Pią 24 Sty, 2014 już się ciągnie car mechanic ze steama. Wysłałem maila ze zjebką i za 5 minut na steamie już był!!! To się nazywa skuteczność Michał - Pią 24 Sty, 2014 rasta - Pią 24 Sty, 2014 Ja ze swojej strony polecam Metro: Last Light. Mega dobry FPP , dla mnie top 3 gier zeszłego roku. Gierkę zrobili Ruscy, lużno nawiązuje do ponoć bardzo dobrej książki Metro 2033. Osobiście nie czytałem ale planuję.
Polecam grę w nocy ze słuchawkami, kupa w gaciach gwarantowana siema - Pią 24 Sty, 2014 Anjas, dawaj tę recenzję, ludzie czekają