czuwaj!Anonymous - Pon 10 Mar, 2008 Witam szanowne grono
A raczej "witam ponownie", bo witalem sie juz tutaj kiedys jako "Andre", i z jakichs powodow mnie usunieto
Do nicka doszło rozszerzenie XSi z powodu zakupu przeze mnie 106 Mk1 XSi w miejsce 106 Mk1 ko-siar-ka
Autko kupione z przeznaczeniem do kjs i jazdy cywilnej. Jest przy nim troche pracy i chciałbym opisywac postępy na bieżąco w dziale PMR, jesli tylko ktoś da mi do niego dostęp
Pozdrawiam wszystkich Niemy - Pon 10 Mar, 2008 a wiec witamy ponownie
konto zostalo usuniete , bo zapewne nic nie pisales, a co jakis czas usuwamy 'martwe dusze'
dostep do PMR nie bedzie taki latwyAnonymous - Pon 10 Mar, 2008 witam wszystkich
chainz zapodaj tu foty clio sport Anonymous - Pon 10 Mar, 2008 czesc,
nowy sie wita, fajne macie forum ...mi - Pon 10 Mar, 2008 gruuuuba inwazja widzę, witam młodych...FreeMan - Pon 10 Mar, 2008
marecki napisał/a:
czesc,
nowy sie wita, fajne macie forum ...
cos wiecej o sobie i o tych 140 koniach poprosimy.
WitamYk-mart - Pon 10 Mar, 2008 witam i o fotki w stringach pytam Anonymous - Pon 10 Mar, 2008 cos wiecej - kopciuch z kryzysowa odmiana 1.9 tdi - axr. w serii bylo 118, masters zrobil 140. w kwietniu konczy sie gwarancja wiec zakladam wieksze graty i mam nadzieje doczlapac sie do 200 ... zobaczymy jak bedzie.Anonymous - Pon 10 Mar, 2008 witam, ale mi ma racje inwazja róznych dziwnych aut
prosimy o wyczerpanie tematu i pelna prezentacje, inaczej Marynarze z czerwonego morza beda uzywac opcji XVlodarsky - Pon 10 Mar, 2008 dyszel ?Anonymous - Pon 10 Mar, 2008 dyszel. auto rodzinne i oprocz zwiekszenia szmocy i rozsadnej modyfikacji zawieszenia - nie bedzie nic z nim robione. no moze sobie jakis festyniarskie skrzydlo przykleje i na klape i niebieskie zarowy zasadze bo wzbudzam poploch gdy pojade sobie za kims troche szybciej - auto jest srebrne Vlodarsky - Pon 10 Mar, 2008 a wogóle to co to ? Octavia ?Anonymous - Pon 10 Mar, 2008 Sorki juz poprawilem , tak to octavia