saxorulez - Pon 03 Lis, 2008 a czy ja pogram w to jeśli mam połączenie przez komórkę?M - Pon 03 Lis, 2008
saxorulez napisał/a:
a czy ja pogram w to jeśli mam połączenie przez komórkę?
tak, hymn na swoim ptaku mozesz zagrac saxorulez - Pon 03 Lis, 2008 no ale to jest stary Quake tak..
wiec chyab nie potrzenuje mega wypas połączenia
mam Orange Everywhere i całkiem dobrze śmiga u mnie na kwadracie M - Pon 03 Lis, 2008 przepraszam, myslalem ze szydisz ze chcesz grac na komorce.
A wiec mysle ze nie da rady, bedą duze lagi przez wireless, ale mozesz probowac KonradMK - Pon 03 Lis, 2008 dokładnie, będziesz mega lagerem camprem i noobem heheheDeeS - Pon 03 Lis, 2008
saxorulez napisał/a:
no ale to jest stary Quake tak..
wyglada jak q3 na tym samym silniku. qbus - Pon 03 Lis, 2008 u mnie wczoraj wieczorem latalo spoko, bez zadnych przerw, 1024 kb, niszcze was dzis znowu michal szykuj sie hehe... nie no zarcik... nigdy w to specjalnie nie gralem Michał - Pon 03 Lis, 2008 ZNISZCZEEEEEEEEEElenny - Pon 03 Lis, 2008
Michał napisał/a:
ZNICZEEEEEEEEEE
kurde jaki pobożny sie zrobił nagle...Michał - Pon 03 Lis, 2008
to jakiś mod? czy karta 16 kolorowa?GOKART - Pon 03 Lis, 2008 COSMIC MOTORS
Czytając ostatni numer Top Gera natknąlem się na coś takiego...
Facet który jako projektant pracuje dla VW i funduje nam nudne flaki z olejem po godzinach tworzy niesamnowite projekty pojazdów które są mixem czegoś z pogranicza gwiezdnych wojen, formuły 1 i gadzetów Jamesa Bonda. Rendery które tworzy przyprawia realnymi dziewczynami rzekomymi pilotkami tych fantazyjnych pojazdów.
Świetne są te grafiki, nieden chciałbym mieć u siebie na scianie
Będe musiał poszperać więcej w necikukubas - Pon 03 Lis, 2008 dobra chlopy tez zassalem o ktorej rzeznia ?Vlodarsky - Pon 03 Lis, 2008 genialne te pojazdy KonradMK - Pon 03 Lis, 2008 w domciu sprawdzę czy mi śmiga giera i was jadę jak bure suki!!! uwaga, będę campował