anjas - Sob 25 Sty, 2014 Pograłem max 40 minut bo mi się znudziło. Dostałem zlecenie, żeby zrobić jazdę testową i powymieniać wszystko co zepsute. Kuźwa, nie chciało mi się aż tak grzebać w furze
Ale dziś w wolnej chwili wrócę do tego zlecenia.
Gra średnia - na pewno nie powala. Dość szybko się nudzi, ale jestem w trybie "kariery" - na razie w najgorszym warsztacie. Nie wiem co dalej, podobno jakiś chiptuning itp.
Z drugiej strony 20 zeta za gre w dniu premiery to nie jest zdzierstwo, do tego gra polska (ale kurde po angielsku!), więc trudno żałować wydanej kasy.qbus - Sob 25 Sty, 2014
Pamietacie?
To tez bylo stworzone przez polskich programistów anjas - Sob 25 Sty, 2014 Street Rod to bylo mistrzostwo swiatarasta - Sob 25 Sty, 2014 Mistrzostwem świata był Test Drive
fydi - Sob 25 Sty, 2014 Ja grałem tylko w Street Rod 2. Mieściło się na jednej dyskietce "amigowej"!rasta - Sob 25 Sty, 2014 W Test Drive też gralem na Amidze, ale tam bylo na grubo bo chyba 2 dyskietki anjas - Sob 25 Sty, 2014 Przeszedłem 28 misji. Mam już warstat ze ścieżką diagnostyczną. Taki dość wypasiony.
Gierka nie jest zła, miło się reperuje graty. Ale mogli dzięki kilku drobnym zabiegom zrobić z niej zajebistą gierkę.
Wystarczyłoby dodać jakiś wątek fabularny. Dodać opcję "wheeler dealers" - kupowanie używanych fur z ogłoszenia, picung, sprzedaż.
Jakiś ranking zadowolenie klientów - bo teraz zadanie wykonane i już. A jak dodatkowo zobaczę, że gość ma za mało oleju i uzupełnię to mogę to zrobić wyłącznie dla własnej satysfakcji.
Dobra baza na ciekawą grę ale muszą nad nią popracować. Albo zostawić pole do popisu moderom siema - Sob 25 Sty, 2014
anjas napisał/a:
Przeszedłem 28 misji. Mam już warstat ze ścieżką diagnostyczną. Taki dość wypasiony.
Gierka nie jest zła, miło się reperuje graty. Ale mogli dzięki kilku drobnym zabiegom zrobić z niej zajebistą gierkę.
Wystarczyłoby dodać jakiś wątek fabularny. Dodać opcję "wheeler dealers" - kupowanie używanych fur z ogłoszenia, picung, sprzedaż.
Jakiś ranking zadowolenie klientów - bo teraz zadanie wykonane i już. A jak dodatkowo zobaczę, że gość ma za mało oleju i uzupełnię to mogę to zrobić wyłącznie dla własnej satysfakcji.
Dobra baza na ciekawą grę ale muszą nad nią popracować. Albo zostawić pole do popisu moderom
Pisz drugiego maila- pewnie jesteś jedynym graczem, zdążą poprawić zanim ktoś to znowu ściągnie was79 - Nie 26 Sty, 2014 anjas - Nie 26 Sty, 2014 słyszałem, że druga kopia gry się sprzedała. Przyznawać się kto kupił!Jakarti - Pon 27 Sty, 2014 musze to kupic
da sie bez steama ? bo nie mam tam konta anjas - Pon 27 Sty, 2014 Zapraszam Jaka, pograsz u mnie i zobaczysz czy warto zainwestować 2 dychy
Jestem już miniakiem - robię cziptuning!!!
Chwilę można pograć ale jajec to nie urywa w obecnej postaci. Ale potencjał jest - szkoda, że nad tym bardziej nie popracowali.Jakarti - Pon 27 Sty, 2014 raczje mysle o tym w kontekscie mojej wiedzy ( a raczej niewiedzy ) w kwestii budowy auta i wyluzowania przy nudnej gierce na lapku.
vlodek juz na mysl o podniesieniu moich kompetencji mechanicznych zamyka drzwi w warsztacie kamil - Pon 27 Sty, 2014 jeżeli zaczniesz zabierać się za skłądanie jego silnika - to na pewno !Jakarti - Pon 27 Sty, 2014 zaden mechanik nie lubi jak sie wie lepiej od niego