prosimy o wyczerpanie tematu i pelna prezentacje, inaczej Marynarze z czerwonego morza beda uzywac opcji X
yeah, dobrze gada, aktywność musi być, przedstawienie wyczerpujące - takoż; marynarze czuwają z opcją X gotową do ataku, ja czuwam z trybem nagłej analnej penetracji gotowym do aktywacji, nie ma lekko...Vlodarsky - Pon 10 Mar, 2008 mi Ty jesteś gejuchem i to bardziej niż którykolwiek z mi znanych mi - Pon 10 Mar, 2008
Vlodarsky napisał/a:
bardziej niż którykolwiek z mi znanych
bez przesady, zna się kilku przystojniejszych Anonymous - Pon 10 Mar, 2008 wyczerpujaco - ok
mam na imie Marek i jezdze octavia na gnojowke. nie stac mnie na drugie fajne auto wiec dlubie szto niebudź w tym jezdzidle. dwa lata temu byla modyfikacja programu, teraz konczy sie gwarancja i czas wrzucic nowe graty. zona oczywiscie o niczym nie wie, auto mialo byc spokojnym pojazdem dla statecznego trzydziestolatka z dwojka dzieci - ale nie udalo sie zabic ducha streetracera z czasow gdy wsciekalem sie dlubanym fiatem seicento...
lubie dobre zarcie, gwiezdne wojny i wyskoczyc poznym wieczorkiem na maly crusing po miescie - tak ze 150 - 200 kilometrow...
to chyba byloby na tyle, mysle ...M - Pon 10 Mar, 2008 marecki co Cie do nas sprowadza?
CHcesz kupic hothatcha?Anonymous - Pon 10 Mar, 2008 eM,
niestety na utrzymanie hothatcha jako drugiego auta mnie nie stac - ale pracuje nad tym.
widac ze forum zyje - mysle znajde tu sporo ciekawych informacji - wiadomo ze horyzonty trzeba poszerzac CHRZANEK - Pon 10 Mar, 2008 Witam i ja...qbus - Pon 10 Mar, 2008
Cytat:
o nicka doszło rozszerzenie XSi z powodu zakupu przeze mnie 106 Mk1 XSi w miejsce 106 Mk1 ko-siar-ka
1.6 czy 1.4 ? poka poka foty!!
A no i witam ofkors
p.s. cycki tez? lukp - Pon 10 Mar, 2008 Witam ponownie, poprzedni nick był taki sam, ale nagle brak dostępu więc zarejestrowałem sie ponownie.Było clio sport 2000r, jest Master 2007, Transit 2005,Transit 2000-wszystko 8pll DMC 3.5t.PozdroFreeMan - Pon 10 Mar, 2008
lukp napisał/a:
Witam ponownie, poprzedni nick był taki sam, ale nagle brak dostępu więc zarejestrowałem sie ponownie.Było clio sport 2000r, jest Master 2007, Transit 2005,Transit 2000-wszystko 8pll DMC 3.5t.Pozdro
luk nadal szukasz Sporta ?lukp - Pon 10 Mar, 2008 ta myśl ciągle chodzi mi po głowie, nie mogę żyć bez tego auta a masz coś ciekawego?? obecnie jestem niestety nadal na etapie szukanie/kupno mieszkanie ale ciężko mi to idzie.Bart - Pon 10 Mar, 2008 lukp, witaj człowieku z branży FreeMan - Pon 10 Mar, 2008
lukp napisał/a:
ta myśl ciągle chodzi mi po głowie, nie mogę żyć bez tego auta a masz coś ciekawego?? obecnie jestem niestety nadal na etapie szukanie/kupno mieszkanie ale ciężko mi to idzie.
niestety, nic ciekawego nie mam.
Greg ostatnio ostro szuka i nawet mial jeden fajny egzemplaz, ale uciekl mu on z przed nosa.lukp - Pon 10 Mar, 2008
bart napisał/a:
lukp, witaj człowieku z branży
bart gdzie pracujesz? może masz swoja firmę?lukp - Pon 10 Mar, 2008
FreeMan napisał/a:
niestety, nic ciekawego nie mam.
Greg ostatnio ostro szuka i nawet mial jeden fajny egzemplaz, ale uciekl mu on z przed nosa.
ogólnie to ciężko coś znaleźć ciekawego, a Gregowi jaki sport uciekł?i za ile może pamiętasz?