To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

mi - Pon 10 Mar, 2008

Marcel 08 napisał/a:
prosimy o wyczerpanie tematu i pelna prezentacje, inaczej Marynarze z czerwonego morza beda uzywac opcji X ;)

yeah, dobrze gada, aktywność musi być, przedstawienie wyczerpujące - takoż; marynarze czuwają z opcją X gotową do ataku, ja czuwam z trybem nagłej analnej penetracji gotowym do aktywacji, nie ma lekko...

Vlodarsky - Pon 10 Mar, 2008

mi Ty jesteś gejuchem :) i to bardziej niż którykolwiek z mi znanych :)
mi - Pon 10 Mar, 2008

Vlodarsky napisał/a:
bardziej niż którykolwiek z mi znanych :)

bez przesady, zna się kilku przystojniejszych ;D

Anonymous - Pon 10 Mar, 2008

wyczerpujaco - ok
mam na imie Marek i jezdze octavia na gnojowke. nie stac mnie na drugie fajne auto wiec dlubie szto niebudź w tym jezdzidle. dwa lata temu byla modyfikacja programu, teraz konczy sie gwarancja i czas wrzucic nowe graty. zona oczywiscie o niczym nie wie, auto mialo byc spokojnym pojazdem dla statecznego trzydziestolatka z dwojka dzieci - ale nie udalo sie zabic ducha streetracera z czasow gdy wsciekalem sie dlubanym fiatem seicento...
lubie dobre zarcie, gwiezdne wojny i wyskoczyc poznym wieczorkiem na maly crusing po miescie - tak ze 150 - 200 kilometrow...

to chyba byloby na tyle, mysle ...

M - Pon 10 Mar, 2008

marecki co Cie do nas sprowadza? :)
CHcesz kupic hothatcha?

Anonymous - Pon 10 Mar, 2008

eM,
niestety na utrzymanie hothatcha jako drugiego auta mnie nie stac - ale pracuje nad tym.
widac ze forum zyje - mysle znajde tu sporo ciekawych informacji - wiadomo ze horyzonty trzeba poszerzac :jupi:

CHRZANEK - Pon 10 Mar, 2008

Witam i ja...
qbus - Pon 10 Mar, 2008

Cytat:
o nicka doszło rozszerzenie XSi z powodu zakupu przeze mnie 106 Mk1 XSi w miejsce 106 Mk1 ko-siar-ka

1.6 czy 1.4 ? poka poka foty!! :D

A no i witam ofkors :)

p.s. cycki tez? :rotfl:

lukp - Pon 10 Mar, 2008

Witam ponownie, poprzedni nick był taki sam, ale nagle brak dostępu :( więc zarejestrowałem sie ponownie.Było clio sport 2000r, jest Master 2007, Transit 2005,Transit 2000-wszystko 8pll DMC 3.5t.Pozdro
FreeMan - Pon 10 Mar, 2008

lukp napisał/a:
Witam ponownie, poprzedni nick był taki sam, ale nagle brak dostępu :( więc zarejestrowałem sie ponownie.Było clio sport 2000r, jest Master 2007, Transit 2005,Transit 2000-wszystko 8pll DMC 3.5t.Pozdro

luk nadal szukasz Sporta ?

lukp - Pon 10 Mar, 2008

ta myśl ciągle chodzi mi po głowie, nie mogę żyć bez tego auta :( a masz coś ciekawego?? obecnie jestem niestety nadal na etapie szukanie/kupno mieszkanie ale ciężko mi to idzie.
Bart - Pon 10 Mar, 2008

lukp, witaj człowieku z branży ;D
FreeMan - Pon 10 Mar, 2008

lukp napisał/a:
ta myśl ciągle chodzi mi po głowie, nie mogę żyć bez tego auta :( a masz coś ciekawego?? obecnie jestem niestety nadal na etapie szukanie/kupno mieszkanie ale ciężko mi to idzie.

niestety, nic ciekawego nie mam.

Greg ostatnio ostro szuka i nawet mial jeden fajny egzemplaz, ale uciekl mu on z przed nosa.

lukp - Pon 10 Mar, 2008

bart napisał/a:
lukp, witaj człowieku z branży ;D

bart gdzie pracujesz? może masz swoja firmę?

lukp - Pon 10 Mar, 2008

FreeMan napisał/a:
niestety, nic ciekawego nie mam.

Greg ostatnio ostro szuka i nawet mial jeden fajny egzemplaz, ale uciekl mu on z przed nosa.

ogólnie to ciężko coś znaleźć ciekawego, a Gregowi jaki sport uciekł?i za ile może pamiętasz?