To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

anjas - Pon 27 Sty, 2014

gra jest prosta do bólu. Wiedza specjalistyczna nie jest potrzebna. Choć przyznaję, że przy pierwszy zleceniu trochę się naszukałem filtra paliwa ;D
rasta - Wto 28 Sty, 2014

Litości w co wy gracie :wall:
NBL - Wto 28 Sty, 2014

Panowie a czy na Thiefa ktoś czeka? czy tylko ja :faja:

Bo zapowiada się dość ciekawie:
http://www.purepc.pl/rozr...m_zaintrygowany

was79 - Wto 28 Sty, 2014

NBL napisał/a:
Panowie a czy na Thiefa ktoś czeka? czy tylko ja :faja:

Bo zapowiada się dość ciekawie:
http://www.purepc.pl/rozr...m_zaintrygowany

Ja bym zakupił, bo w kompanii graczy nachędożyłem -20% za zakupy. Niestety kupka wstydu rośnie.
Po AC black flag, muszę skończyć jeszcze the last of us, GTAV i GT6, coby po 1 kwartale (jak się pojawią wreszcie gry) przeskoczyć na ps4. Na razie na next geny bieda :]

NBL - Wto 28 Sty, 2014

was79 napisał/a:
Na razie na next geny bieda

to prawda, zgodzę się z tym w 100% - ale z czasem się zapewne to zmieni.

JA Xa pozbyłem się w Grudniu - stwierdziłem że jest to ostatni dzwonek na "dobrą" sprzedaż.

GT6 nie powala podobno ;/

GTA 5 ukończyłem w dość szybki tempie bo strzelanki i gry akcji wolę grać na PC
więc czekam na konwersję z konsoli :)

The last of us widziałem u kumpla - fajna giera ale ps3 też się pozbyłem po przejściu gt 5

komp jest dość dobrze wyposażony także czekam na Thiefa, obecnie przechodzę z nudów Hitmana Absolution :rotfl:

driveclub się fajnie zapowiada. i jeszcze jedna jakaś giera ale na wszystkie platformy,
a tak to troszkę posucha... wydaje mnie się że albo się starzeje albo te gry robią jakieś takie ostatnio nijakie- lub też nic ciekawego nie wychodzi.

BF 4 multi się znudził raz dwa.

Watch Dogs może być ciekawe...

no i coś takiego mnie się ostatnio napatoczyło i może być ciekawe:

http://www.benchmark.pl/a...ft-screeny.html

NBL - Wto 28 Sty, 2014

was79 napisał/a:
AC black flag

po Kilku częściach AC nie mogłem nawet 10 min pograć w Black Flag - strasznie się przejadłem tym klimatem...

was79 - Wto 28 Sty, 2014

Rewelacyjna gra - klimat dawnych Pirates. Mam ponad 16h na liczniku i dalej mi się podoba. Platyny nie wbije bo nie mam tyle czasu, ale jeszcze pewnie sporo pogram. Zdecydowanie, dla mnie, jedna z najlepszych części (ale jestem fanem AC ;D ). Jedyny problem taki, że żona jak słyszy szanty do zaczyna się krzywić :lol2:

Co do ps4, jakby był driveclub to było by mi szkoda, że nie mam, a tak premiera może będzie w czerwcu. Ceny samej konsoli powinny też spaść, bo pilnie obserwuje co się dzieje i po pierwszym rzucie, w zeszłym roku, były przebitki nawet do 500 zł z okazji braku konsol. Za golasy wołali >2kzł. Teraz są już po ~1800, ale to i tak przeszacowane. Cena sugerowana na Europe to przypomnę 400 eurosów. Nie mówiąc już o tym, że oficjalne sklepy sony robią przebitki, szukając jeleni :lol2: Teraz w MM i saturn leżą już egzemplarze to i ceny pójdą w dół (a jak nie to będą bundle) :faja:

NBL - Wto 28 Sty, 2014

was79 napisał/a:
Jedyny problem taki, że żona jak słyszy szanty do zaczyna się krzywić :lol2:
hehehe bidulka

was79 napisał/a:
ale jestem fanem AC
to wszystko wyjaśnia.

Ja jestem Fanem Splinter Cella - swoją drogą polecam ostatnią część blacklist- kto nie grał niech spróbuje.

No i Metro Last light było mega. Klimat mnie powalił na kolana.

Co do cen ps4 .. podatek od nowości robi swoje, poczekajmy jeszcze troszkę...
na rev.2 lub coś takiego :) poza ty nie ma na razie parcia.

Swoją drogą ciekawe czy ps4 i XO pozyje tak długo jak poprzednie generację.

anjas - Wto 28 Sty, 2014

ja jestem miszczem Call of duty. Ostatnio jakiś polski klan chciał mnie zrekrutować. Zapytali ile mam lat. Trochę podkręciłem i napisałem, że 40. Nie odezwali sie więcej :D
was79 - Wto 28 Sty, 2014

hehe trza było napisać, ze 14 łyknęli by do składu jak czapla :)
anjas - Wto 28 Sty, 2014

musiałbym później udawać mutację rozmawiając z nimi w czasie gry ;D
NBL - Wto 28 Sty, 2014

anjas, ile masz godzin w calla? swego czasu w Splinter cell chaos thoery multi
miałem 1800h na xfire... -_- to jak byłem młody I byłem no lifem. grałem w ESl i innych ligach :D zajmując 7 miejsce w rozgrywkach :)

A calla nie lubie za bardzo jedyne co grałem to w 2 multi.
tqak samo bf za proste gry... po 50h już byłem dość dobry więc znudziło mnie się

anjas - Wto 28 Sty, 2014

NBL napisał/a:
anjas, ile masz godzin w calla?

nie mam pojęcia. Zacząłem czwarty prestiż w multi. Jestem nolifem :D

NBL - Wto 28 Sty, 2014

skąd ja to znam :D no cóż zimowa aura za oknem sprzyja :rotfl:
Bartli - Wto 28 Sty, 2014

anjas napisał/a:
ja jestem miszczem Call of duty. Ostatnio jakiś polski klan chciał mnie zrekrutować. Zapytali ile mam lat. Trochę podkręciłem i napisałem, że 40. Nie odezwali sie więcej :D

E to jakiś do bani był ten klan :D W MoHa gra sporo facetów ok. 40stki :rotfl:

NBL napisał/a:
miałem 1800h na xfire...

Uo kutwa o_O To ja na prawdę sporo pykam w Medal of Honor i mam przegrane jedynie 456h xD