anjas - Pon 27 Sty, 2014 gra jest prosta do bólu. Wiedza specjalistyczna nie jest potrzebna. Choć przyznaję, że przy pierwszy zleceniu trochę się naszukałem filtra paliwa rasta - Wto 28 Sty, 2014 Litości w co wy gracie NBL - Wto 28 Sty, 2014 Panowie a czy na Thiefa ktoś czeka? czy tylko ja
Ja bym zakupił, bo w kompanii graczy nachędożyłem -20% za zakupy. Niestety kupka wstydu rośnie.
Po AC black flag, muszę skończyć jeszcze the last of us, GTAV i GT6, coby po 1 kwartale (jak się pojawią wreszcie gry) przeskoczyć na ps4. Na razie na next geny bieda NBL - Wto 28 Sty, 2014
was79 napisał/a:
Na razie na next geny bieda
to prawda, zgodzę się z tym w 100% - ale z czasem się zapewne to zmieni.
JA Xa pozbyłem się w Grudniu - stwierdziłem że jest to ostatni dzwonek na "dobrą" sprzedaż.
GT6 nie powala podobno
GTA 5 ukończyłem w dość szybki tempie bo strzelanki i gry akcji wolę grać na PC
więc czekam na konwersję z konsoli
The last of us widziałem u kumpla - fajna giera ale ps3 też się pozbyłem po przejściu gt 5
komp jest dość dobrze wyposażony także czekam na Thiefa, obecnie przechodzę z nudów Hitmana Absolution
driveclub się fajnie zapowiada. i jeszcze jedna jakaś giera ale na wszystkie platformy,
a tak to troszkę posucha... wydaje mnie się że albo się starzeje albo te gry robią jakieś takie ostatnio nijakie- lub też nic ciekawego nie wychodzi.
BF 4 multi się znudził raz dwa.
Watch Dogs może być ciekawe...
no i coś takiego mnie się ostatnio napatoczyło i może być ciekawe:
po Kilku częściach AC nie mogłem nawet 10 min pograć w Black Flag - strasznie się przejadłem tym klimatem...was79 - Wto 28 Sty, 2014 Rewelacyjna gra - klimat dawnych Pirates. Mam ponad 16h na liczniku i dalej mi się podoba. Platyny nie wbije bo nie mam tyle czasu, ale jeszcze pewnie sporo pogram. Zdecydowanie, dla mnie, jedna z najlepszych części (ale jestem fanem AC ). Jedyny problem taki, że żona jak słyszy szanty do zaczyna się krzywić
Co do ps4, jakby był driveclub to było by mi szkoda, że nie mam, a tak premiera może będzie w czerwcu. Ceny samej konsoli powinny też spaść, bo pilnie obserwuje co się dzieje i po pierwszym rzucie, w zeszłym roku, były przebitki nawet do 500 zł z okazji braku konsol. Za golasy wołali >2kzł. Teraz są już po ~1800, ale to i tak przeszacowane. Cena sugerowana na Europe to przypomnę 400 eurosów. Nie mówiąc już o tym, że oficjalne sklepy sony robią przebitki, szukając jeleni Teraz w MM i saturn leżą już egzemplarze to i ceny pójdą w dół (a jak nie to będą bundle) NBL - Wto 28 Sty, 2014
was79 napisał/a:
Jedyny problem taki, że żona jak słyszy szanty do zaczyna się krzywić
hehehe bidulka
was79 napisał/a:
ale jestem fanem AC
to wszystko wyjaśnia.
Ja jestem Fanem Splinter Cella - swoją drogą polecam ostatnią część blacklist- kto nie grał niech spróbuje.
No i Metro Last light było mega. Klimat mnie powalił na kolana.
Co do cen ps4 .. podatek od nowości robi swoje, poczekajmy jeszcze troszkę...
na rev.2 lub coś takiego poza ty nie ma na razie parcia.
Swoją drogą ciekawe czy ps4 i XO pozyje tak długo jak poprzednie generację.anjas - Wto 28 Sty, 2014 ja jestem miszczem Call of duty. Ostatnio jakiś polski klan chciał mnie zrekrutować. Zapytali ile mam lat. Trochę podkręciłem i napisałem, że 40. Nie odezwali sie więcej was79 - Wto 28 Sty, 2014 hehe trza było napisać, ze 14 łyknęli by do składu jak czapla anjas - Wto 28 Sty, 2014 musiałbym później udawać mutację rozmawiając z nimi w czasie gry NBL - Wto 28 Sty, 2014 anjas, ile masz godzin w calla? swego czasu w Splinter cell chaos thoery multi
miałem 1800h na xfire... -_- to jak byłem młody I byłem no lifem. grałem w ESl i innych ligach zajmując 7 miejsce w rozgrywkach
A calla nie lubie za bardzo jedyne co grałem to w 2 multi.
tqak samo bf za proste gry... po 50h już byłem dość dobry więc znudziło mnie sięanjas - Wto 28 Sty, 2014
NBL napisał/a:
anjas, ile masz godzin w calla?
nie mam pojęcia. Zacząłem czwarty prestiż w multi. Jestem nolifem NBL - Wto 28 Sty, 2014 skąd ja to znam no cóż zimowa aura za oknem sprzyja Bartli - Wto 28 Sty, 2014
anjas napisał/a:
ja jestem miszczem Call of duty. Ostatnio jakiś polski klan chciał mnie zrekrutować. Zapytali ile mam lat. Trochę podkręciłem i napisałem, że 40. Nie odezwali sie więcej
E to jakiś do bani był ten klan W MoHa gra sporo facetów ok. 40stki
NBL napisał/a:
miałem 1800h na xfire...
Uo kutwa To ja na prawdę sporo pykam w Medal of Honor i mam przegrane jedynie 456h