Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
M - Nie 28 Wrz, 2014 Epitety, epitety, Marku takim językiem to na bazarze możesz pogadać Tutaj raczej do nikogo nie przemówisz
W kwesti bebna - aktualnie nie mam, od maja zrzucilem 12kg.Marek23 - Nie 28 Wrz, 2014 Widac,ze z mozgu tez zeszlo...
Tak czy owak,jak nie wiesz nic o upalaniu i autach do tego to morda w kubel.Kamill - Nie 28 Wrz, 2014 Niestety nie wiem, ale dość neutralne zachwanie zawieszenia ( nie płuży przodem) duzy skok i sprężystość, czesci tansze niz do roweru i niska masa sprawia że można tym iść wszystko. A seryjny magiel bez wspomy daje bdb czucie nawierchni.M - Nie 28 Wrz, 2014
Marek23 napisał/a:
Widac,ze z mozgu tez zeszlo...
Tak czy owak,jak nie wiesz nic o upalaniu i autach do tego to morda w kubel.
Bonczek - Nie 28 Wrz, 2014 Maras kaziu1985pn - Nie 28 Wrz, 2014 Tylko ze maglem bez wspomagania jest co machac bo obrotów ma sporo do tego sej jest bardzo nerwowy w zachowaniu layer - Nie 28 Wrz, 2014 Można do seja czy cc założyć przekładnie z wersji ze wspomaganiem, jest mniej kręcenia.M - Nie 28 Wrz, 2014
Dzisiaj dzięki uprzejmości mego przyjaciela zrobiłem 120km golfikiem ze zdjecia - jak mówiłem tak zrobiłem i autko wzielismy żeby sprawdzić ile pali.
Więc tak
160km/h - spalanie 6.5-6.7l/100
140km/h - spalanie 5.1-5.3/100
W środku dwie dorosłe osoby.
Ciężko mi sobie wyobrazić przy jakiej prędkości ten samochód mógłby spalić 10/100 - chyba trzeba by nim jechać nonstop 190-200.
Także tego, tyle w ramach bajkopisania.PiTT - Nie 28 Wrz, 2014 to 140KM?
jak Ci sie jezdzilo? wiele osob chwali sobie te golfy 7 za swietne prowadzenie, oczywiscie biorac pod uwage konkurencje w tej klasie Kamill - Nie 28 Wrz, 2014 Jakies zdjecia z kompa, srednia predkosc i spalanie ?Jakarti - Nie 28 Wrz, 2014 chcialbym takiego - mialbym na pare lat..PiTT - Nie 28 Wrz, 2014
swoja droga jesli ten tsi ma takie parametry spalania to chyba tyle samo spala diesel przy 160
na YT sa filmy ze spalania przy roznych predkosciach, poszukam zaraz
passat tsi z najslabszym silnikiem 122KM, przy 160 pali 8.6... kosmiczny ten golf 7 musi byc w takim razie skoro udalo sie zbic 2 litry... nie pisze tego w formie zartu, tylko na serio zastanawiam sie czym zbili 2 litry... https://www.youtube.com/watch?v=93Y_fLq5ejIM - Nie 28 Wrz, 2014 Przemistrz.
To jest 1.4 bluemotion z dsg - nie znam się wiele na vw.
Jeśli chodzi o prowadzenie to powiem że odechciało mi sie jeździć bmką,
po autobanie 160-170 po łukach, idzie lekko, jak po szynach. Na przegazówkach słychać trochę że to 1.4 ale zaraz wchodzi wysoki bieg i robi sie cichutko i komfortowo.
Start-stop trochę upierdliwy ale myslałem że to dużo gorzej działa M - Nie 28 Wrz, 2014
PiTT napisał/a:
:)
swoja droga jesli ten tsi ma takie parametry spalania to chyba tyle samo spala diesel przy 160
na YT sa filmy ze spalania przy roznych predkosciach, poszukam zaraz
passat tsi z najslabszym silnikiem 122KM, przy 160 pali 8.6... kosmiczny ten golf 7 musi byc w takim razie skoro udalo sie zbic 2 litry... nie pisze tego w formie zartu, tylko na serio zastanawiam sie czym zbili 2 litry... https://www.youtube.com/watch?v=93Y_fLq5ejI
Nie mam pojęcia - może różnica w wadze? Pozatym trzeba by dokładnie ten sam silnik do porównania.
Możemy to zostawić w sferze bajkopisania i konfabulacji, ja nie mam z tym problemu - ani takiego auta nie kupiłem, ani nie sprzedaję , ani nie zamierzam kupić - nie mam w tym żadnego interesu żeby pisać inaczej niż widziałem - spoko.Kamill - Nie 28 Wrz, 2014 Wystarczyło nagrać 15s video, albo zrobić fote i by się bajkopisanie skończyło.