mam fir(e)m(k)ę - 4 samochody, sprawdz stronkę www, którą mam dodaną jako moją na forum. Jeśli chcesz pogadać o branży - lepiej na PW żeby tu nie śmiecić.Anonymous - Pon 10 Mar, 2008
lukp napisał/a:
Było clio sport 2000r,
i dalej dobrze służy !
pozdrawiam .Jakarti - Wto 11 Mar, 2008 chyba idzie wiosna.. bo sie namnozylo wszystkich jak mrowkow...
witam! lukp - Wto 11 Mar, 2008
chainz napisał/a:
i dalej dobrze służy !
I ABY TAK DALEJ Anonymous - Śro 12 Mar, 2008
qbus napisał/a:
1.6 czy 1.4 ? poka poka foty!!
A no i witam ofkors
p.s. cycki tez?
1.4, dokładnie taki jak Twój , tylko inny kolor, bez elektrycznych szyb i z chamsko wstawionym szyberdachem
Rok temu odpuściłem zakup Twojego, i później żałowałem, więc teraz długo się nie zastanawiałem
A foty pokażę jak umyję i doprowadzę do porządku (cycki ofkoz, ale autko tez gdzieś tam będzie widać )Anonymous - Pią 14 Mar, 2008 Czesc wszystkim!
Znajomi nazywaja mnie Haro, pochodze z Walbrzycha. Kiedys jezdzilem Tigra 1.6 (102KM), pozniej przerzucilem sie na poteznie mocnego Peugeota 206 1.9D (70KM ), nastepnie przyszla kolej na Audi A3 1.6 (102KM), i teraz, co naklonilo mnie do zagladniecia wlasnie do Was, jezdze czarnym Audi A3 1.9TDi o mocy 170,1KM i 383,4Nm.
Pozdrawiam!
P.S. Byloby delyszys gdybym nie mial tego "Janko Muzykant to moj mistrz" Jak to wylaczyc? saxorulez - Pią 14 Mar, 2008 Witam,
nie da się wyłączyć z czasem zamieni się na coś innego..Anonymous - Pią 14 Mar, 2008 Domyslam sie ze sie zamieni, jednak zauwazylem ze u niektorych zwyczajnie tego nie ma Stad moje pytanie mi - Pią 14 Mar, 2008 Witam!
(co to taki wysyp dyzli?)Anonymous - Pią 14 Mar, 2008 Bo idealne dla mlodego czlowieka Piekielnie mocne, smiesznie palace saxorulez - Pią 14 Mar, 2008
Haro napisał/a:
170,1KM i 383,4Nm
jak się to przekłada na ulicę - tzn czy jest szybko?
dawaj jakąś fotę A3 bo jak ma neony i spojlery to będę musiał usunąć Ci konto strick - Pią 14 Mar, 2008
saxorulez napisał/a:
dawaj jakąś fotę A3 bo jak ma neony i spojlery to będę musiał usunąć Ci konto
Nie ma to jak szczerosc
Witam Anonymous - Pią 14 Mar, 2008 Piekielnie szybko
Neony, laminat i siatex to (juz) nie moja dzialka Teraz ma byc szybko i... niepozornie
M - Pią 14 Mar, 2008 Haro juz takich tu bylo wiele co mysleli ze sa piekielnie szybcy, szybko ich weryfikujemy Anonymous - Pią 14 Mar, 2008 Na pewno przyjdzie czas zweryfikowac i mnie
Badz co badz modyfikacji nie jest jeszcze koniec. Celuje w okolo 230KM, ale na razie trzeba fundusze zbierac