martin.h - Nie 07 Paź, 2012 Czyżby Pan krytyk z Wilanowa miał zająć głos? Jeśli tak to rzeczywiście nieładnie bart postąpił, tak to już napewno nawet nie odsłucha PiTT - Nie 07 Paź, 2012
martin.h napisał/a:
Czyżby krytyk z Wilanowa miał zająć głos? Jeśli tak to rzeczywiście nieładnie bart postąpił, tak to już napewno nawet nie odsłucha
dla ciebie Pan krytyk...
Bonku, gdyby nie teledysk ze szkaradną panną to muza nawet nawet
martin.h napisał/a:
Czyżby Pan krytyk...
Bonczek - Nie 07 Paź, 2012 Jest dobry miks jej nutki o tytule One, ale nie mogę znaleźć tego kurde.PiTT - Wto 09 Paź, 2012 byo?
chodzi to za mną od ostatniej nayebki na mieście Anonymous - Wto 09 Paź, 2012 To w strasznie długo musiałeś nie pić , bo to przewinęło sie tu na początku roku PiTT - Wto 09 Paź, 2012
Czesio napisał/a:
To w strasznie długo musiałeś nie pić , bo to przewinęło sie tu na początku roku
piłem tydzień temu...
wiedziałem że dj'e w tych arabskich knajpach są 100 lat za murzynami PiTT - Wto 09 Paź, 2012
Mick napisał/a:
a to jeden z moich ulubionych kawałków, no i oczywiście w pięknej wersji
mega
na instrumentach można nauczyć się grać, ale z głosem trzeba się urodzić pP - Śro 10 Paź, 2012 znajomy, nawet dobrze się słucha kamil - Śro 10 Paź, 2012 spoko, fajnemartin.h - Śro 10 Paź, 2012
kamil napisał/a:
spoko, fajne
Spoko, nie spoko, ja czekam na najważniejszą ocenę Bonczek - Śro 10 Paź, 2012 Dobre Pirania - Pią 12 Paź, 2012 zefir - Pią 12 Paź, 2012 mega remix!Janusz - Sob 13 Paź, 2012 wszystko ch*** ale głosy mają dobre
http://www.smog.pl/wideo/...le_akustycznie/Anonymous - Sob 13 Paź, 2012