NBL - Wto 28 Sty, 2014 wiesz ale to było nagrane przez ponad dwa lata i kilka miesięcy. Ale tak wiem to sporo ale gierka naprawdę była konkret, a po takim czasie HS szły jeden za drugim. Teraz już nic mnie nie wciąga...
żadna gra multi nie dała mi tyle funu, w Bf grałem max 100hanjas - Wto 28 Sty, 2014 ja też do BF nie mogę się przekonać a kilka razy podchodziłem. Za to COD dla mnie miszcz.NBL - Wto 28 Sty, 2014 anjas, ba pewnie każdy ma swoje preferencję
anjas, jakieś gameplay-e kręcisz?
BF robi się już oklepany troszku... nowe mapy nawet już nie nadrabiają... nie lubię prosty gieranjas - Wto 28 Sty, 2014 Nie kręce gameplayowKenet - Śro 29 Sty, 2014 Po ciężkim dniu nie ma nic lepszego od Fight Night Champion!
A teraz wyszedł nowy Dragon Ball na PS3 - grałem na PS2 - żadne inne naparzanki nie robią takiej roboty:
rasta - Czw 30 Sty, 2014 Panowie właśnie jest promo na Crysis 3 na xbox live za 81 pln warto w to wchodzić? Campania dla singla sensowna?anjas - Czw 30 Sty, 2014 Lepiej w Car Mechanic Simulator! rasta - Czw 30 Sty, 2014 Nie dziekuje, u mnie w grze musi sie cos dziac NBL - Czw 30 Sty, 2014 rasta, lubię serię Crysis ale 3 już jest nudna wolałem nawalać do skośno-okich.. niż do jakis tam stworków... oklepany temat ja nie polecam.
wymieniłem moduł zapłonowy filtr paliwa i pompę i dupa kamil - Nie 02 Lut, 2014 a kable , świece ?NBL - Nie 02 Lut, 2014 wszystko sprawdzone, dziwne. przeciez nie przerywa przez dyferencjał czy cos /./rasta - Nie 02 Lut, 2014 Dead Island na Xbox live gold za friko do pobrania. Z ciekawostek, jest to Polska produkcja Techlandu.Sibu - Nie 02 Lut, 2014 NBL, wymień olej.anjas - Nie 02 Lut, 2014 dokładnie, trzeba jeszcze olej wymienić i będzie gitarra