Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
M - Nie 28 Wrz, 2014 Mam ten komfort że mi na tym nie zależy - w sensie że mam to w dupie.M - Nie 28 Wrz, 2014 Pitt sprawdzilem - roznica w wadze pomiedzy golfem a passatem z tym samym silnikiem i krzynką to prawie 300kg - może to dać dwa litry różnicy - wydaje mi się że jak najbardziej.Kamill - Nie 28 Wrz, 2014
M napisał/a:
jak mówiłem tak zrobiłem i autko wzielismy żeby sprawdzić ile pali.
M napisał/a:
Mam ten komfort że mi na tym nie zależy - w sensie że mam to w dupie.
M - Nie 28 Wrz, 2014 Co innego danie słowa co innego chec udowodnienia swoich racji Kamilu.Cartoon - Nie 28 Wrz, 2014
a potem się obudziłeś?
chyba, że piszesz o chwilowym spalaniu w trakcie jazdy z górkiM - Nie 28 Wrz, 2014 Wtedy się zesrałemCartoon - Nie 28 Wrz, 2014 Smród czuć aż na forum...
zresztą - nie pierwszy razBonczek - Nie 28 Wrz, 2014 Panowie, stanąłem przed wyborem:
- Octa 1,6 TDI 105 manual Elegance
- Leon 1,4 TSI 140 manual FR
Ma ktoś doświadczenia, zarówno pozytywne jak i negatywne z którymś z tych aut? Ja w zasadzie wyboru już dokonałem ale chciałbym się jeszcze upewnić, że nic nie pominąłem Barejka - Nie 28 Wrz, 2014
Bonczek napisał/a:
Panowie, stanąłem przed wyborem:
Bonczek - Nie 28 Wrz, 2014 Niestety 3er z sensownym wyposażeniem nie mieści mi się w limit M - Nie 28 Wrz, 2014
Cartoon napisał/a:
Smród czuć aż na forum...
zresztą - nie pierwszy raz
Chyba u Ciebiebizon - Nie 28 Wrz, 2014
Bonczek napisał/a:
Teść ma, chwali sobie. Ma go jakieś 3 lata. Dynamika ok, spalanie ok. Jeździłem nim trochę, jedyne co mi nie pasuje to wyciszenie, a w zasadzie jego relatywny brak, co może być męczące na trasach. Tu lepiej wypada moja Octavia, choć daleko jej do Audi ojca.Bonczek - Nie 28 Wrz, 2014 Tzn. zdaje sobie sprawę z tego, że Octa ani Leon do Audi nie podchodzi, po prostu te auta są tak podobne, że trochę nie wiem w którą stronę iść was79 - Nie 28 Wrz, 2014
Bonczek napisał/a:
Panowie, stanąłem przed wyborem:
Ma ktoś doświadczenia, zarówno pozytywne jak i negatywne z którymś z tych aut? Ja w zasadzie wyboru już dokonałem ale chciałbym się jeszcze upewnić, że nic nie pominąłem
Mamy 1.6tdi w vw i jestesmy zadowoleni. 30kkm za chwile stuknie, zero problemow, dopiero pierwszy przegląd przed nami. Małe spalanie.GeKo - Nie 28 Wrz, 2014 Dane z komputera a rzeczywiste spalanie to dwie różne rzeczy