co to znaczy "piekielnie szybko"?
W ile sekund przyspiesza do 250? CHRZANEK - Pią 14 Mar, 2008 Witam kolejnego użytkownika samochodu na błoto
Wałbrzych, to chyba gdzieś niedaleko szymlorka...
Popieram cichociemność, ale 5 door w A3 to już przegięcie...Niemy - Pią 14 Mar, 2008 witam
fajna a-trojczyna,dobrze ze JUZ sie nie bawisz w tjunink
tylko wlasnie szkoda ze 5dAnonymous - Pią 14 Mar, 2008 No to odpowiadam
anjas: nie mialem jeszcze przyjemnosci sprawdzac Nie ma gdzie. Najbardziej na ulicy, w Walbrzychu, (jak dla mnie) liczy sie przyspieszenie od 0-100 .:)
Chrzanek: kupowalem auto z mysla, ze ma byc rodzinne. Takie, ktorego nie sprzedam w przeciagu pol roku, tylko bedzie sluzyc dluzej (przez ostatnie poltora roku zmienilem juz 4 auta ). Stad 5D - stawiam rowniez na wygode
Niemy: dzieki Kiedys mialem obwieszona laminatem 206. Sliczna byla, ale siatex mocy niestety nie dodawal FreeMan - Pią 14 Mar, 2008
Haro napisał/a:
(jak dla mnie) liczy sie przyspieszenie od 0-100 .:)
WITAM
to ile ma do 100km/h ?anjas - Pią 14 Mar, 2008
Haro napisał/a:
anjas: nie mialem jeszcze przyjemnosci sprawdzac Nie ma gdzie. Najbardziej na ulicy, w Walbrzychu, (jak dla mnie) liczy sie przyspieszenie od 0-100 .:)
moje pytanie było prowokacyjne Vlodarsky - Pią 14 Mar, 2008 1230kg - jakieś 7,5 s ?k-mart - Pią 14 Mar, 2008 witam,
u nas piekielnie szybki jest tylko jeden uzytkownik: Kondzio-star oraz jego astra F kombi.
Jesli chcesz zweryfikowac osiagi, to z nim lepiej nie stawaj bo sie rozczarujesz do do Twojej A3.Bart - Pią 14 Mar, 2008
Haro napisał/a:
Kiedys mialem obwieszona laminatem 206. Sliczna byla, ale siatex mocy niestety nie dodawal
Witam Haro
Zarzuć no foty tej 206tki, proszę k-mart - Pią 14 Mar, 2008 Zapomnialem zapytac o najwazniejsze:
status: wolny / zajety?
Masz jakies wlasne fotki pogladowe, n.p. z nad morza w obcislych kapielowkach?Michał - Pią 14 Mar, 2008 w tarzanachVlodarsky - Pią 14 Mar, 2008
Michał napisał/a:
w tarzanach
i w japonkach...PiTT - Pią 14 Mar, 2008 Anonymous - Pią 14 Mar, 2008 Witam Anonymous - Pią 14 Mar, 2008 czesc Haro , czesc maciekha