DeeS - Pon 03 Lis, 2008 ustalmy ze gramy 1vs1 tournamment i bedzie gitarka do 10 fragow.wasq - Pon 03 Lis, 2008 do glupiego ponapierdzielania jest ok mozna sie rozerwac
do malego pomyslenai mozna sciagnac
darmowego Wolfenstein Enemy Teritory tam tez mozna podzialac pomyslec pograc teamowoMichał - Pon 03 Lis, 2008 nie no, bez sensu jest taka gra
em czytaj co sie pisze ...wasq - Pon 03 Lis, 2008 raczej jakes tema deathmatch
1 vs 1 bedzie "nudne" a tak w pare parenaiscie osob da sie pograc miodnie Michał - Pon 03 Lis, 2008 dees włacz ggKonradMK - Pon 03 Lis, 2008 dla mnie jak nie ma gry zespołowej i konkretnego celu np Capture The Flag to nawet nie wchodzę na serwer. Ja mogę polecić Vietcong MP Demo, Vietcong 2 MP Demo, Wolfenstein MP Demo. Ustalimy jutro na koszu Michał - Pon 03 Lis, 2008 ale 1v1 tez jest fajne, jak wszyscy oglądaja jak 2 osoby graja. a do 10 fragow to jest chwila, ok 2 min...Bartli - Pon 03 Lis, 2008 Zagrajmy w teamach w Soldata http://www.soldat.prv.pl/wasq - Pon 03 Lis, 2008
KonradMK napisał/a:
Wolfenstein MP Demo. Ustalimy jutro na koszu
ale po co demo za darmo jest enemy teritory i jest parenascie map calkiem fajnychGOKART - Pon 03 Lis, 2008 Capture the flag jest zajebisteM - Pon 03 Lis, 2008
Michał napisał/a:
nie no, bez sensu jest taka gra
em czytaj co sie pisze ...
ty wez sie co?
zachowujesz sie jakbys conajmniej napisal te gre
pogralismy troche, troche rozrywki a nie od razu PRO i gra o zlote kalesony.
Ta gra np dla mnie jest zbyt "oszołomowa"
Pogralbym w counterstrika.wasq - Pon 03 Lis, 2008
Michał napisał/a:
ale 1v1 tez jest fajne, jak wszyscy oglądaja jak 2 osoby graja. a do 10 fragow to jest chwila, ok 2 min...
hehe no fakt o takiej opcji nie pomsylalem dwoch fraguje a reszta ise gapi fydi - Pon 03 Lis, 2008 Gra z typu skacz i fire hehe wole Cs tak jak eMDeeS - Pon 03 Lis, 2008
eM napisał/a:
wlasnie dlatego od razu zrobic capture the flag i bedzie gitarka i spokoj i trzeba flage odniesc zabrac bronic...Michał - Pon 03 Lis, 2008
eM napisał/a:
Michał napisał/a:
nie no, bez sensu jest taka gra
em czytaj co sie pisze ...
ty wez sie co?
zachowujesz sie jakbys conajmniej napisal te gre
pogralismy troche, troche rozrywki a nie od razu PRO i gra o zlote kalesony.
Pogralbym w counterstrika.
no wlasnie chce sie dobrze pobawić.
dlatego mowie jak i inni abys teamy włączył ...