NBL - Nie 02 Lut, 2014 zaraz sprawdzę NBL - Nie 02 Lut, 2014 dupa - nowe wszycho rozrusznik , ok alternator rozrząd pompa filtr paliwa...
a i tak zlecenie nie kompletne po wymianie świec przewodów i modułuSibu - Nie 02 Lut, 2014 NBL, wymień olej.NBL - Nie 02 Lut, 2014 Sibu, zrobiłem to mimo że nie ma to nic do rzeczy i dalej dupa - jakiś bug czy cokamil - Nie 02 Lut, 2014 może wymień silnik ?NBL - Nie 02 Lut, 2014 ok problem rozwiązany- mówiłem - zwykły bug zresetowałem zlecenie zrobiłem to samo i zaliczyło mi zadanieanjas - Pon 03 Lut, 2014 Graliście w WRC4? Nadaje się do czegoś?Jakarti - Pon 03 Lut, 2014 ja gralem chwile w demo, na padzie.
odnioslem wrazenie, ze jest choojowe NBL - Pon 03 Lut, 2014 WRC4 naprawdę kiepskie nie polecam, wytrzymałem 3 minuty na osesie... nie podoba mi się styl jazdyanjas - Pon 03 Lut, 2014 grałeś na kierze?
Opinie w internetach są podzielone. Jutro sprawdzę i podzielę się swoją, jedyną i słuszną opinią.Sibu - Pon 03 Lut, 2014 Pewnie dalej nie da się zblokować hamulców ... Typowa gierka na konsole.NBL - Pon 03 Lut, 2014 anjas, niestety nie - grałem na Xie i na PC. mnie nie podobuję się.was79 - Wto 04 Lut, 2014 Jeżeli granie na kierownicy jest tak rozwiązane jak w 3., to mega kapa.siema - Wto 04 Lut, 2014 O, GTR Evolution za 9.99zł w najbliższej Biedrze od poniedziałku.bizon - Sob 08 Lut, 2014 panowie, lubilem grac w gt5 i forze, colina zreszta rowniez, ale bym chyba wolal cos w klimacie tych pierwszych. mam kiere od ps, ktora zdaje sie mozna podlaczyc do pc.
jaka gra powinienem sie zainteresowac, zeby bylo w miare podobnie? nie chce od razu jakiegos hardkorowego tytulu, bo nie mam czasu za bardzo siedziec i szlifowac skilla, zeby w ogole dojechac do mety.