Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
anjas - Nie 28 Wrz, 2014 wczoraj jechałem autobanem golfem VI tsi 140KM ale w kombiaku . Nie dsg, zwykła skrzynia 6. Z ciekawości sprawdziłem co pokazywał komputer przy 160km/h (licznikowych, gps pokazywał wtedy 150km/h). Na komputerze było 8,6.
Przy 120km/h (licznikowych) komputer pokazywał ok 6l.PiTT - Nie 28 Wrz, 2014
GeKo napisał/a:
Dane z komputera a rzeczywiste spalanie to dwie różne rzeczy
u mnie na calym baku blad osculuje w granicy 0.2l. ale zazwyczaj pokrywa sie idealnie z licznikiemM - Nie 28 Wrz, 2014 Andrzejku, sprawdzilem - 200kg roznicy pomiedzy tymi samochodami jest.
U mnie przeklamuje tyle co u Pitta.Kenet - Nie 28 Wrz, 2014 Po 20 minutowe jeździe taxą z Zurychu i 20 minutowym spacerku po szwajcarskim małym miasteczku stwierdzam, że tu jest jeszcze więcej BMW ///M niż w Polsce. A młodzi bez kasy jeżdżą e90'tkami na 20" kutych obręczach. Mógłbym tu mieszkać PiTT - Nie 28 Wrz, 2014
M napisał/a:
Andrzejku, sprawdzilem - 200kg roznicy pomiedzy tymi samochodami jest.
U mnie przeklamuje tyle co u Pitta.
jeszcze kwestia gum
ja w pasku mam w serii 235 (po cholere to nie wiem) a golf pewnie 195 albo 205M - Nie 28 Wrz, 2014 Warto vw PiTT? Czy lepiej 3 letnie e92? Co bys wybral z wlasnej perspektywy?PiTT - Nie 28 Wrz, 2014
M napisał/a:
Warto vw PiTT? Czy lepiej 3 letnie e92? Co bys wybral z wlasnej perspektywy?
przy podejmowaniu decyzji wydawalo mi sie ze warto... wiesz mam fure juz kilka m-cy a mi sie szybko nudza auta
z punktu uzytkowego - tak
jesli natomiast chcesz cieszyc oko - nie
jak ktos dokonuje rozsadnych zakupow i nie przepada za czesta zmiana aut to takie vw jest idealne
fajnie sie prowadzi, pakowne, materialy nie najgorsze, ergonomia mistrz
z jednej strony co jakis czas przegladam sobie co bym mogl innego teraz kupic i do konca i tak nie wiem, bo chwilowa podjarka mazda 6 przeszla mi szybciej niz rs'em
widzialem na ulicy ostatnio ostatni wypust saaba 9-5 i calkiem spoko wygladal
podoba i sie tez xc70 albo s80 t6
natomiast za kazdym razem jak jestem w bmw to mowie sobie ze kolejne musi byc juz takie
pozniej robie sobie jazde np takim gtd i dochodze do wniosku ze takim tez bym chetnie pojezdzil
vw ma swoje wady, ale przeciez w kazdej marce tak jest...
odpowiadajac na pytanie, jesli bmw by mialo max do 100 tys i bylo w miare nowe to czemu nie
ale jesli myslisz nad jakims e60 z przelotem 200k to bym zupelnie w to sie nie pakowal, szkoda czasu i kasyChloru - Pon 29 Wrz, 2014 Kenet, ja tam widziałem w Zurychu Testarossę. Po kolejnych 20 minutach przestaniesz zwracać uwagę na S, RS, M a GTi jeżdżą sprzątaczki... tam byle mulat ma A klasę AMG kaziu1985pn - Pon 29 Wrz, 2014 i musicie wkurzać ludzi od rana ?? Niemy - Pon 29 Wrz, 2014
M napisał/a:
Warto vw PiTT? Czy lepiej 3 letnie e92?
e92 Kenet - Pon 29 Wrz, 2014
Chloru napisał/a:
Kenet, ja tam widziałem w Zurychu Testarossę. Po kolejnych 20 minutach przestaniesz zwracać uwagę na S, RS, M a GTi jeżdżą sprzątaczki... tam byle mulat ma A klasę AMG
Wczoraj widziałem już czarne F355 z czerwonymi kubłami i szelkami w środku. Poszedł ogniem ze świateł to dźwięk po prostu mistrz.
Podoba mi się tu Bartli - Pon 29 Wrz, 2014
Bonczek napisał/a:
Panowie, stanąłem przed wyborem:
- Octa 1,6 TDI 105 manual Elegance
- Leon 1,4 TSI 140 manual FR
Ma ktoś doświadczenia, zarówno pozytywne jak i negatywne z którymś z tych aut? Ja w zasadzie wyboru już dokonałem ale chciałbym się jeszcze upewnić, że nic nie pominąłem
Mówimy o nowych furach?PiTT - Pon 29 Wrz, 2014 chyba wybor jest oczywisty?
zdecydowanie leon, nie dosc ze lepiej wyglada to jeszcze lepiej sie napedzaleszq - Pon 29 Wrz, 2014 Nowy Leon w porównianiu z II gen (1P) to mistrz jeśli chodzi o stylistykę. Do do tego sprawdzone germańskie graty i masz fajny samochód do turlania się na co dzień w dobrej kasie.
Ja bym się nie zastanawiał i brał Leona ( z tymi lepszymi lampami )Chloru - Pon 29 Wrz, 2014
Kenet napisał/a:
Podoba mi się tu
Przestanie jak będziesz chciał zabalować i kupić se parę bronków w knajpie
Zurych bardzo mi się podobał... ma jedną wadę dla turysty - jest ku...sko drogi. Piwo w knajpie to jakies 8-9 CHF.