Gratki fury i witaj w rodzinie.Marek23 - Pią 14 Mar, 2008 Witam wszystkich...BaRtO_206GT - Pią 14 Mar, 2008
FreeMan napisał/a:
Haro napisał/a:
(jak dla mnie) liczy sie przyspieszenie od 0-100 .:)
WITAM
to ile ma do 100km/h ?
hhehehe FreeMan poczul suchy asfalt, teraz bedzie killowal wszystko i wszystkich na miescie
Witam i ja wszystkich nowych mi - Sob 15 Mar, 2008 witam nowych i czekam na dokładniejsze opisy i fotki (w strojach niekompletnych)Michał - Sob 15 Mar, 2008 witam wszystkich
dizle nie jedżą matt - Nie 16 Mar, 2008 witam wszystkich!
część forumowiczów kojarze z forum clio innych z forum subaru (pozdro Marek23, jakoś na Tychach się nie zgadaliśmy) a jeszcze innych z około krakowskiego światka KJS-owego
szczerze przyznam, dość specyficzny klimat tutaj panuje tak w porównaniu do for na których już jestem oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu
aha i dobrze mi się wydaje, że przeważająca ilość hot-hatchów tutaj to saxo lub 106?
pozdr. mattAnonymous - Nie 16 Mar, 2008
matt napisał/a:
witam wszystkich!
część forumowiczów kojarze z forum clio innych z forum subaru
Witam, witam, Ja tez tutaj jestem matt - Nie 16 Mar, 2008 lewap, wiem widziałem .... śledzę wątek o TychachMichał - Nie 16 Mar, 2008 siema
każdy pisze ze tu specyficzny klimat panuje ?
dziwne
kondzio to pedał rasta - Nie 16 Mar, 2008 Witam nowych jak co to z przyjemnością mogę zając się weryfikacją tych super szybkich Misiek_lbn - Nie 16 Mar, 2008
matt napisał/a:
dobrze mi się wydaje, że przeważająca ilość hot-hatchów tutaj to saxo lub 106?
clio rosną też w siłę
witam CHRZANEK - Nie 16 Mar, 2008
rasta napisał/a:
mogę zając się weryfikacją tych super szybkic
Kozak
Witam świeżaków - zapraszam do udzielania się
Może na początek jakieś foto furkensów ?k-mart - Nie 16 Mar, 2008 siema,
pare slow na temat Twojej phII poprosze Anonymous - Pon 17 Mar, 2008 Dziendobry czesc i czolem.
Napisalbym co nieco wiecej o swoim aucie, ale mam zablokowany dostep do niektorej czesci forum , a wrzucanie po 10 razy fot mija sie z celem, totez poczekam na zaszczytne odblokowanie mi dalszej czesci forum i rozpoczne dyskusje w odpowiednim watku anjas - Pon 17 Mar, 2008 brzmi jak szantaż