k-mart - Pon 03 Lis, 2008 gramy czy nie?Michał - Pon 03 Lis, 2008 ja gram z deesem
zajebiscie 1vs1
89.79.179.215CHRZANEK - Pon 03 Lis, 2008 Panowie gdzie trzeba wejść żeby zobaczyć jak napierd***cie ??
Ja sam bym z chęcią pierd***ął z granata w jakiegoś skurfona ...DeeS - Pon 03 Lis, 2008 89.79.179.215 wpisz w multi ,
ale po co demo za darmo jest enemy teritory i jest parenascie map calkiem fajnych
bo ET jest słabe aż do bólu, grałem kiedyś 5 min bo tyle wytrzymałem... zresztą ściągnij sobie Vietcong to zrozumiesz o co mi chodzi (m.in. żeby strzelać celnie trzeba "przycelować", nie można strzelać jednocześnie biegnąc, broń ma odrzut itp )Michał - Pon 03 Lis, 2008 dobra mozna powiedziec ze pogralismy normalnie ...
najpierw 1v1 standardzik z desem
pozniej odpalilismy last man standing, mi sie zajebiscie podoba w 5 osob na duzej mapce, jak zginiesz to czekasz do konca rundy jako spectate, na koncu 2 najlepszych sie napaza
pozniej timy, kmart zniszczył wszystkich wynikiem minusowym
na kocnu 1v1 ale kolejka. Wyrany zotaje , przegrany schodzi, a wchodzi następny w kolejce, fajnie !!
dzieki za gre, moglismy tak od początku grac macku, i tu nie chodzi o złote kalesony tylko o przyjemnosc z gry a nie napierdalaniefydi - Pon 03 Lis, 2008 ja jednak proponuje next time w cs'a tak jakoś normalniej tam jest hehe DeeS - Pon 03 Lis, 2008 ja nie mam cs'a jak ktos da linka dobrego ktory chodzi normalnie to moge.
Ale open arene tez mozna pograc, albo flagi/tdm/1vs1 naprawde bylo fajnie.!
Z mikem poloilismy troszke i z chlopakami. dzieki za gierke !!:)wasq - Pon 03 Lis, 2008
KonradMK napisał/a:
wasq napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Wolfenstein MP Demo. Ustalimy jutro na koszu
ale po co demo za darmo jest enemy teritory i jest parenascie map calkiem fajnych
bo ET jest słabe aż do bólu, grałem kiedyś 5 min bo tyle wytrzymałem... zresztą ściągnij sobie Vietcong to zrozumiesz o co mi chodzi (m.in. żeby strzelać celnie trzeba "przycelować", nie można strzelać jednocześnie biegnąc, broń ma odrzut itp )
hmmm a wolfie mp demo tez tak bylo ?? bo juz nie pamietam qbus - Wto 04 Lis, 2008 eee dopiero wrocilem... no nic... next time.KonradMK - Wto 04 Lis, 2008
wasq napisał/a:
KonradMK napisał/a:
wasq napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Wolfenstein MP Demo. Ustalimy jutro na koszu
bo ET jest słabe aż do bólu, grałem kiedyś 5 min bo tyle wytrzymałem... zresztą ściągnij sobie Vietcong to zrozumiesz o co mi chodzi (m.in. żeby strzelać celnie trzeba "przycelować", nie można strzelać jednocześnie biegnąc, broń ma odrzut itp )
hmmm a wolfie mp demo tez tak bylo ?? bo juz nie pamietam