wiec na Twoim miejscu wrzucilbym info tu , bo tam to raczej male szanse ze bedziesz mial okazje.Anonymous - Pon 17 Mar, 2008 Nie wiecie co piszecie Dizle nie jezdzily, teraz zapier... bardzo szybko jezdza kubas - Pon 17 Mar, 2008 i kle kle kle kocza Anonymous - Pon 17 Mar, 2008 Nie bardziej niz jeden cietyrje
Zreszta nie wszyscy na drodze beda w stanie ten kle kle klekot uslyszec anjas - Pon 17 Mar, 2008 170 koni to sporo, ale nie przeceniasz trochę możliwości swojego samochodu? Anonymous - Pon 17 Mar, 2008 Nie Ciesze sie ta iloscia koni bo wczesniej najmocniejszym autem jakie mialem bylo 1.6 i 102KM, a to juz bieda Przynajmniej w porownaniu z tym co mam teraz. Oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze sa na forum czy na drodze auta, ktore objada mnie z palcem w koncowej czesci ukladu pokarmowego, ale jakies 95% ludzi na drodze wymieka Moment obrotowy jednak robi swoje a miny kolesi w nowych BMW czy Audi A6 z silnikami 2.5TDi sa bezcenne M - Pon 17 Mar, 2008 Dobra, to nie jest temat do pier.dolenia o niczym. Pogadali a teraz do innych postow odmaszerowac.Michał - Pon 17 Mar, 2008
Haro napisał/a:
Nie Ciesze sie ta iloscia koni bo wczesniej najmocniejszym autem jakie mialem bylo 1.6 i 102KM, a to juz bieda Przynajmniej w porownaniu z tym co mam teraz. Oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze sa na forum czy na drodze auta, ktore objada mnie z palcem w koncowej czesci ukladu pokarmowego, ale jakies 95% ludzi na drodze wymieka Moment obrotowy jednak robi swoje a miny kolesi w nowych BMW czy Audi A6 z silnikami 2.5TDi sa bezcenne
o lol
padłem.
to na tym forum niestety ale 95 % samochodów cie zniszczy ...dzik - Pon 17 Mar, 2008
Haro napisał/a:
Moment obrotowy jednak robi swoje a miny kolesi w nowych BMW czy Audi A6 z silnikami 2.5TDi sa bezcenne
Leze na ziemi. Od momentu na tym forum nikomu nie staje, wiec kiepsko trafiles.
Zapraszamy na spota, sprawdzimy klekota lenny - Pon 17 Mar, 2008
dzik napisał/a:
Zapraszamy na spota
no tutaj poleciales dziku troche...Vlodarsky - Pon 17 Mar, 2008
dzik napisał/a:
Od momentu na tym forum nikomu nie staje
ale
Michał napisał/a:
na tym forum niestety ale 95 % samochodów cie zniszczy
w moment
Ja jestem w tych 5% WitamAnonymous - Pon 17 Mar, 2008 Nie macie co zacieszac Po to przyszedlem na to forum zeby nie wpasc w rutyne i nie spoczac na laurach killujac seryjne landary, ale wlasnie mobilizowac sie do dalszych modyfikacji A przeciez o to chyba choci, aye? Anonymous - Pon 17 Mar, 2008 Może zmienimy temat?, bo po co gadac o jakimś klekocie?
Tadaaaam:
Mój nowy furacz w akcji michool_vt - Pon 17 Mar, 2008 moment jest dobry do ciagniecia przyczep
witamAnonymous - Pon 17 Mar, 2008 fajna akcja a gdzie to miejsce akcji ?