Miałem podobnie przy 210(licznikowych) w 30 stopniach na zewnątrz k-mart - Wto 04 Lis, 2008
Michał napisał/a:
kmart zniszczył wszystkich wynikiem minusowym
kurde jebana plansza, co chwile spadalem w kosmos
Dzisiaj gramy w tdm'a, jest weselej. 1vs1 zbyt dlugo trza czekac.qbus - Wto 04 Lis, 2008 kurde dzis tez odadam... jade pilke pokopac...zasysam tego cs'a... chyba ze bedziecie grac jeszcze po 22 to sie dolacze...M - Wto 04 Lis, 2008 Panowie zasysajcie wczesniej cs'a bo ostatni 60megowy plik niemiesci sie w limicie sciagania na godzine.ps - Wto 04 Lis, 2008 te, komputerowcy, a moze bysta sobie wydzielili osobny temat, a nie w takim waznym bruzdzicie?!?!??!M - Wto 04 Lis, 2008 wlasnie musze sie zebrac i te wszystko posty wydzielic.Bartli - Wto 04 Lis, 2008
eM napisał/a:
Panowie zasysajcie wczesniej cs'a bo ostatni 60megowy plik niemiesci sie w limicie sciagania na godzine.
Mi właśnie brakuje jeszcze tej ostatniej części GOKART - Wto 04 Lis, 2008
Bartli napisał/a:
eM napisał/a:
Panowie zasysajcie wczesniej cs'a bo ostatni 60megowy plik niemiesci sie w limicie sciagania na godzine.
Mi właśnie brakuje jeszcze tej ostatniej części
u mnie to samo.... wysypuje się przy próbie zassaniaDeeS - Wto 04 Lis, 2008 u mnie to samo.M - Wto 04 Lis, 2008 No to poczekajcie godzinke...DeeS - Wto 04 Lis, 2008 godzinka od ostatniego pobranego ?M - Wto 04 Lis, 2008 To powinien byc odpowiednik ostatniego pliku na egoshare:
http://rapidshare.com/fil...e-v21.part4.rarM - Wto 04 Lis, 2008 o graniu w gry piszemy juz tylko w tym temacie: