pobierales z podlogi czy z lewa na pierwszej fotce?Anonymous - Pon 17 Mar, 2008 Andre fajnie to twoje 106 bo niebiewskie
Haro pamietaj zycuie jest zbyt krotkie zeby jezdzic dizlem Anonymous - Pon 17 Mar, 2008
Niemy napisał/a:
pobierales z podlogi czy z lewa na pierwszej fotce?
Lewa, hamulce mam tak "świetnie" ustawione (za sprawą poprzedniego właściciela, który wy*ebau korektor z tylnej belki) że blokuje mi tył przy hamowaniu , więc na śliskim jest fajnie...
Marcel 08 napisał/a:
Haro pamietaj zycuie jest zbyt krotkie zeby jezdzic dizlem
Święte słowa, chociaż z drugiej strony to trochę kieszeń boli kiedy spalanie w moim XSi wychodzi 12l/100 km
Haro pamietaj zycuie jest zbyt krotkie zeby jezdzic dizlem
Święte słowa, chociaż z drugiej strony to trochę kieszeń boli kiedy spalanie w moim XSi wychodzi 12l/100 km
Nie ma nawet co poruszać tematu jezdzenia dieslem, każdy doskonale wie że uzasadnienie tkwi w ekonomice.
nie mniej jednak koniec O/T
Witam wszystkich nowych z dolnego śląska i nei zmiernie mi miło że i ta część kraju rośnie w siłę na HH CHRZANEK - Wto 18 Mar, 2008 Witam wszystkich
Z nowej pracy, w nowym miejscu
Juchuuuuuuuuuuuuuu106 - Wto 18 Mar, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Z nowej pracy, w nowym miejscu
....i co najwazniejsze z nowym numerem gadu-gadu M - Wto 18 Mar, 2008 Chrzaniu gdzie w koncu pracuejsz? rozuiem ze na spoty bedziesz czesto wpadal teraz OSKAR - Wto 18 Mar, 2008 witam nowych i chrzania w stolicy matt - Wto 18 Mar, 2008 CHRZANEK, najświeższe fotki furkensa zapraszam tutaj: www.photomatt.go.pl, natomiast tutaj fotki bez oklejenia: http://matt-go-pl.fotosik.pl/albumy/295560.html
reszta na www.matt.go.pl, cos tam skrobie o tych startach, tylko sie nie przestraszcie malara na wejsciu, to moj poprzedni hot-hatch od ktorego wszystko sie zaczelo
k-mart, nie ma specjalnie co opisywac bo jak narazie to 100% serii, a przepraszam jutro przelot zakładam .... w dodatku jeszcze klime ma, na moje nieszczescie
aha tak a propos oklejenia, u kogo można zamówić naklejke forumowa HotHatch na szybę? u marka na tychach widziałem... czy to trzeba być klubowiczem, zeby dostąpić tego zaszczytu?
pozdr.mattCHRZANEK - Wto 18 Mar, 2008
Cytat:
u kogo można zamówić naklejke forumowa HotHatch na szybę? u marka na tychach widziałem... czy to trzeba być klubowiczem, zeby dostąpić tego zaszczytu?
Hehehe następny
Trzeba sie udzielać, i nie pytać o takie rzeczy
No i trzeba z mieczem wojować Misiek_lbn - Wto 18 Mar, 2008