a jakby to j.ło podczas red bull x-fighters?? wtedy to byłby dopiero szoł k-mart - Czw 06 Lis, 2008 W koncu nabylem dupowoz, i w koncu dokladnie taki jaki chcialem!
Chodzi o 530i w touringu z 2001
Skonczyla sie meczarnia williamsem, skonczyl sie brak miejsca w imprezie!
Nie wiem czemu, ale zajebiscie sie ciesze kubas - Czw 06 Lis, 2008 szaleniec !! Niemy - Czw 06 Lis, 2008 gratulacje, fajny fur! ale ciekawe ile to bedzie palic
ps: czemu rej z tylu tak dziwnie?k-mart - Czw 06 Lis, 2008 To sa tak zwane numery "garazowe" serwisowe, ktore moga miec tylko autoryzowani handlarze, serwisy itd.. Poprostu przyklejasz do samochodu ktorego chcesz i jedziesz.
Pozyczylem sobie by sie przejechac.
Ze spalaniem nawet nie wiem.....528i touring palila normalnie 8.8l. Jadac nonstop maksem ile sie dalo PL-CH srednio 13l.martin.h - Czw 06 Lis, 2008 k-mart, ładna furka. Ostatnia prawdziwa piątka.Niemy - Czw 06 Lis, 2008
k-mart napisał/a:
To sa tak zwane numery "garazowe" serwisowe...
takie buty!
nie wiedziałem, thxsaxorulez - Czw 06 Lis, 2008 przyznam ze zacne BMW.. chociaż ma 3 minusy:
- felga
- to coś na górze deski, chyba jest przykręcone wiec zostaną dziury
- stelaż na telefon
- brak opcji M
Chyba wymieniłem 4 CHRZANEK - Pią 07 Lis, 2008 Czy to jest 530 R6 czy 530 V8 ???
Ja widze tylko jeden - (minus) : skrzynia biegów dla niepełnosprawnych !!k-mart - Sob 08 Lis, 2008 Oczywiscie kupilem, poniewaz nie byl drogi. Nie jest to moja wymazona wersja bo wlasnie nie ma M-pakietu, jest biala i ma biale wnetrze z drzewem Patrzac na ogloszenia mogl bym sobie wybrac model ktory mial by wszystko co chce, no ale to nie w moim przedziale finansowym
Felgi jeszcze zostaly z poprzedniej, 18" z e60.
Jako ze byla to firmowka, ma wlasnie stelaz z boku i to dziwne cos po srodku. Stelaz oczywiscie mozna zdjac, po tym ekraniku po srodku zostana 2 dziurki na desce
A co do samochodu:
- 190000km (ostatni serwis przy 187000km)
- 2001'
- w srodku wszystko procz navi, podwojne szyby
Nie mam co narzekac, bo byla o 40%-50% tansza niz wszystkie inne osiagalne w ogloszeniach Grzechem bylo by nie brac k-mart - Sob 08 Lis, 2008
Cytat:
Czy to jest 530 R6 czy 530 V8 ???
Ja widze tylko jeden - (minus) : skrzynia biegów dla niepełnosprawnych !!
R6 - 231KM
Dobrze ze automat, to jest dupowoz
Po co mi wachlowac biegami w trasie wyprzedzajac tiry?PiTT - Sob 08 Lis, 2008 git
to robisz dubai
wrzuć czarną 19, obniż zawias i będzie pięknie
żartuję oczywiście, jeśli to ma być dupowóz to się nadaje
ładnie musi się napędzać z tym silnikiem, to ma chyba 7 z kawałkiem do 100?KonradMK - Sob 08 Lis, 2008 pikny, prawda Michael....?
- Ding Dong Man, Ding Dong, Ding Dong yo!
rasta - Sob 08 Lis, 2008 Właśnie na ebayu znalazłem:
OMEX THROTTLE BODIES AND ECU COMPLETE KIT FOR THE FORD ZETEC 1.6 1.8 2.0
We have just developed a Silver Top Zetec engine using this same Omex kit and the dyno figures have shown 228 BHP and 197 FTLB torque and the redline is 8100 rpm
Tylko ta cena martin.h - Sob 08 Lis, 2008
Cytat:
Badanie kontrolne na Stade Yves du Manoir w Montpellier przeszło 209 załóg.