chodzi o to że Focusy się nie sprzedają za dobrze... taki żart branżowy...
dobra, chodzi o duet Fokusa z Dodo... ale i tak suchar godny Karola S.
Hehe, nie wiedziałem, ze ten koleś ma ksywe Fokus. Dzięki.
Jestem za bardzo mainstreamowy.was79 - Śro 21 Lis, 2012 Mamy takiego gościa w robocie, nie wie co to paktofonika, nie grał na commodore ani amidze a chicago bulls w czasach świetności to chyba jakiś napój energetyczny NBL - Śro 21 Lis, 2012 ja nie skomentuje tego czy się sprzedał czy nie ale kawałek jest dobry i trzeba to przyznać.
was79 napisał/a:
Mamy takiego gościa w robocie, nie wie co to paktofonika, nie grał na commodore ani amidze a chicago bulls w czasach świetności to chyba jakiś napój energetyczny
gruboPiTT - Śro 21 Lis, 2012
was79 napisał/a:
Mamy takiego gościa w robocie, nie wie co to paktofonika, nie grał na commodore ani amidze a chicago bulls w czasach świetności to chyba jakiś napój energetyczny
powiadasz...
Anonymous - Śro 21 Lis, 2012
NBL napisał/a:
ja nie skomentuje tego czy się sprzedał czy nie ale kawałek jest dobry i trzeba to przyznać.
to gówno ma być dobre? i jeszcze mam to przyznać? no chyba Ci się sufit na łeb się spadł zefir - Śro 21 Lis, 2012 miałem coś napisać ale....
NBL - Czw 22 Lis, 2012 AleX_R53, ok słuchaj disco polo dalej anjas - Czw 22 Lis, 2012 temu kawałkowi nikt się nie oprze
pewnie było, ale warto powtórzyć!!!mi - Czw 22 Lis, 2012
AleX_R53 napisał/a:
NBL napisał/a:
ja nie skomentuje tego czy się sprzedał czy nie ale kawałek jest dobry i trzeba to przyznać.
to gówno ma być dobre? i jeszcze mam to przyznać? no chyba Ci się sufit na łeb się spadł
+1NBL - Czw 22 Lis, 2012 zresztą no właśnie posłuchajcie sobie - tańczy dla mnie -> to jest"dobre"Bart - Czw 22 Lis, 2012 NBL ma rację, a Alex i mi robią z siebie pośmiewisko!Pirania - Czw 22 Lis, 2012
anjas napisał/a:
temu kawałkowi nikt się nie oprze
pewnie było, ale warto powtórzyć!!!
ejjj ponad 19 500 000 wyświetleń chyba o czymś świadczy Na pewno trafiło w bezgusta polaków mi - Czw 22 Lis, 2012
Bart napisał/a:
NBL ma rację, a Alex i mi robią z siebie pośmiewisko!
dobra, mój błąd. Przegrałem. Cofam do tyłu o 6 Poli.