anjas - Wto 18 Lut, 2014 ja mam urlop, to mogę Jakarti - Śro 19 Lut, 2014 zakupiłeś wioskę wygnanych? anjas - Śro 19 Lut, 2014 tak, po godzinie grania całkiem fajnie, ale mocno dynamiczne to to nei jest
Taka czilałtowa rozgrywka.
Na Steamie ma bardzo dobre recenzje.Jakarti - Śro 19 Lut, 2014 ile grałes / co ogarnales ze nie jest dynamiczne?? anjas - Śro 19 Lut, 2014 grałem godzinę. Wiele nie ogarnąłem ale jedną zimę przetrwałem
Wolno płynie czas (ale można go przyspieszyć).
W sumie chętnie znów zasiądę jak znajdę chwilę.Jakarti - Śro 19 Lut, 2014 tutaj smiesznie koles spanikował na koniec bo mu pol narodu wykitowało
polnische version jest?
anjas - Śro 19 Lut, 2014 chyba tylko angielski... jak przystało na grę stworzoną przez Polaka rasta - Śro 19 Lut, 2014 W co Wy gracie, ta gra to jakiś crap dla starych trepów.
Ja właśnie ukończyłem w 100% Mark of the Ninja i gorąco polecam. Świetna gra, nudzić się nie będziecie, a i troszkę pomyśleć i pokombinować trzeba.
Michał - Śro 19 Lut, 2014 fajne
jest na pieca ?M - Czw 20 Lut, 2014 Przecież to jest aktualna wersja "Saboteur" na 8-bitowe kompy anjas - Czw 20 Lut, 2014 Saboteur było klasa a to jest jakaś napierdzielanka dla gimbów M - Czw 20 Lut, 2014 #gimbynieznajo Jakarti - Czw 20 Lut, 2014
anjas napisał/a:
chyba tylko angielski... jak przystało na grę stworzoną przez Polaka
pograłem wczoraj troche
to nie takie łatwe jak mi sie wydawalo
niby wszystko bylo spoko, 5 rok, wszyscy zdrowi i szczesliwi az tu nagle ryby przestały brać, zabrakło jedzenia i wszyscy wykitowali
chooje.
ale wciagające Jakarti - Pią 21 Lut, 2014 hehe,
trafiło na główną Onetu http://gry.onet.pl/banish...wszystkie/1x10jJakarti - Pon 24 Lut, 2014 anjas,
panie skarbiec,
przekroczyłem 100 człowieków.
grałeś coś w Banishów?