Jakarti - Czw 09 Paź, 2014 ja jebie
jak dzieci was79 - Czw 09 Paź, 2014 Na szczęście nie długo już będą manianę odprawiać. PO przegra, bo ta żałosna, skrzecząca baba ich do końca dobije. W Katowicach Uszok wreszcie się odspawał od stołka i nie kandyduje. Zmiany Anonymous - Czw 09 Paź, 2014 a jakie to ma kurwa znaczenie czy 100% idzie w budzetu naszego czy w czesci z budzetu uni na ktory tez placimyM - Czw 09 Paź, 2014 Placi polski podatnik
anjas - Czw 09 Paź, 2014 Tak może być.
Gdyby jednak PIS przegrało, ciekawe czy JKaczyński rzeczywiście odejdzie http://wyborcza.pl/1,75478,16753787.html
a nie, sorry, jednak się rozmyślił. Jak w 2011 :
http://www.tvn24.pl/wiado...czy,475763.htmlzajcev_28 - Czw 09 Paź, 2014 bo to takie pierdolenie i mydlenie oczu ze jak unia daje to ok, trzeba wykorzystać... bo przecież pieniążki tak po prostu rozdają.. anjas - Czw 09 Paź, 2014
rabarbar napisał/a:
a jakie to ma kurwa znaczenie czy 100% idzie w budzetu naszego czy w czesci z budzetu uni na ktory tez placimy
takie ma znaczenie, że na budżet unii nie tylko my płacimy. I nie unoś się tak.Anonymous - Czw 09 Paź, 2014
a wiec to ze nowak sie nie zrzekl mandatu to tez wina pisu Anonymous - Czw 09 Paź, 2014
anjas napisał/a:
rabarbar napisał/a:
a jakie to ma kurwa znaczenie czy 100% idzie w budzetu naszego czy w czesci z budzetu uni na ktory tez placimy
takie ma znaczenie, że na budżet unii nie tylko my płacimy. I nie unoś się tak.
przepraszam.wszystko mnie dzisiaj wkurwia.robota nie idzie .jakis pokurwiony dzien.pewnie okres sie zblizaanjas - Czw 09 Paź, 2014
rabarbar napisał/a:
a wiec to ze nowak sie zrzekl mandatu to tez wina pisu
nie rozumiem.
rabarbar napisał/a:
przepraszam.wszystko mnie dzisiaj wkurwia.robota nie idzie .jakis pokurwiony dzien.pewnie okres sie zbliza
rozumiemM - Czw 09 Paź, 2014 Podsumowujac wszyscy sie zgodzimy ze inwestowanie w cyganow to zly pomysl?PiTT - Czw 09 Paź, 2014 tak
mozemy przekazac petycje o wycofaniu sie z projektu
anjas - Czw 09 Paź, 2014 +1M - Czw 09 Paź, 2014 Ostatnio ponad milion podpisow zdalo sie na nic wiec mozesz sobie pisac petycjeKenet - Czw 09 Paź, 2014 To na kogo mam zagłosować w wyborach żeby nie dawał na cyganów, nie promował pedaliady i kościoła katolickiego jednocześnie gdzie tylko można?