To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

k-mart - Wto 18 Mar, 2008

matt napisał/a:
aha tak a propos oklejenia, u kogo można zamówić naklejke forumowa HotHatch na szybę? u marka na tychach widziałem... czy to trzeba być klubowiczem, zeby dostąpić tego zaszczytu?

widzisz moj podpis? Ten z mieczem to n.p. Oskar, on i paru innych decyduje tu komu na co wolno. Ten na kolanach to Ty :D Musisz przez jakis czas klekac do miecza, moze ktoregos dnia Twoj wysilek zostanie doceniony po czym kolor sie zmieni.

p.s. Ladne clio, biale i ph II to bardzo fajna kompozycja :)

Anonymous - Wto 18 Mar, 2008

k-mart napisał/a:

widzisz moj podpis? Ten z mieczem to n.p. Oskar, on i paru innych decyduje tu komu na co wolno. Ten na kolanach to Ty :D Musisz przez jakis czas klekac do miecza, moze ktoregos dnia Twoj wysilek zostanie doceniony po czym kolor sie zmieni.

O Oskarze jam Ci jest zajac z rodu szarakow , jam niegodzien osmielam sie prosic do klubu mnie wkoncu przyjmijcie i naklejka obdrarujcie za cene rozsadna dla kieszeni biednego studenta w duzo palącym ZX`ie Abym szerzyc mogl nie porazke i popeline ale chwale i wielkosc miecza twego ktora naloznica twa przez ciebie odrzucona rozglasza po swiecie wsrod kazdego kto hothatchem jezdzi....

Na czesc i chwale Forum . Na struchlenie naszych wrogow w blyszczacych dresach w szpachlowanych beemkach z naklejka pionealpine na szybie..

Wychwalajac kunszt i sztuke i tępiac druciarstwo i podwyzki akcyzy na benzyne.
Szedl bede przez ziemie obce na ktorych slowa o hothatchowych wojach nie dotarly jeszcze.. smiejac sie w twarz tym co gazociagami plugawia auta te ktorych ELPEGIEM plugawic nie mozna..
Oskarze orędowniku , Marcelu przodowniku , I wy inni nie wymienieni z imion przez was przybranych Jam nie godzien jest wiem . Lecz szerzyc bede slowo i czynem przyklad dawac. Spragnionemu karnistra pozycze. Przy grilu kielbaske wystawie . Trafionego przez moce piekielne do kuzni zaciagne.

A wiec uczynicie klikniecie jedno a bedzie uradowana morda moja :)

kubas - Wto 18 Mar, 2008

daj mi swojego dilera ;D
KonradMK - Wto 18 Mar, 2008

do bractwa kurkowego to nie tędy droga ;)
Niemy - Wto 18 Mar, 2008

dobre to Zajac :D
juz masz plusa :pom:
ale jak napisal herszt Kondi, nie tedy droga niestety

jak pisalem:

nie nam tu decydowac, tylko OSKAR'owi!

strick - Wto 18 Mar, 2008

k-mart napisał/a:
nie nam tu decydowac, tylko OSKAR'owi!

A ze koło Oskara czesto Bad-i jest to i jemu, a obok i Marcel sie znajdzie, a jak Marcello to i Barto... Kolejka robi sie coraz dłuzsza... Na twoim miejscu polował bym aby był sam, bo inaczej to sie nie wyrobisz :D

dobra gdzie jest MI ;D
jedziesz z szarakami, zajacami i wieworkami ;D

koniec, Oskar rzadzi i tyle. :D
bo zamkne temat
:rotfl:

Kej Oskar pewnie jest z jakas niewiasto w kinie :devil:

zadzwon i zapytaj z kim i dlaczego!
Co on sobie wyobraza?? Wypady do kina gdy hh.org go potrzebuje?
Pewnie jeszcze pozniej na browarka pojdzie! Zajebiscie! wielkie dzieki Oskar!
:rotfl:

z dziewczyna swojego kolegi - zero chemii :lol2:
Ości nie tylka alko :]
pewnie zajrzy tu koło połnocy, ale może byc zapoźno wiec wszystkicj pożegna xD

Anonymous - Śro 19 Mar, 2008

ech poezji spiewanej ( na radosną nute czegos co dobre nie moze byc bo jak moze byc dobre skoro nazywa sie ivan i delfin ) nikt tu widze nie rozumie :)

a wogole to ja chcialem sie przywitac ponownie w zwiazku z nowym autem :)

jestem Zajac z lasu ( nie mylic z jozinem z bazinów )
i ostatnio smigam mondeo we sedanie ale o nim pare slow niedlugo bo malo hatchowy jest jako ze to sedan :)

matt - Śro 19 Mar, 2008

CHRZANEK napisał/a:
No i trzeba z mieczem wojować

no to wojuje ile wejdzie :faja:

sharxhunter napisał/a:
www.photomatt.go.pl

nie działa mi

faktycznie link nie działa, nie wiem czemu, ale jak ręcznie wpiszesz dokładnie ten sam adres to hula aż miło

ok, czyli podsumowjąc na poważnie sprawę naklejek hot-hatch, należy aktywnie uczestniczyć w życiu hothatch.org a nastepnie, jak się dojrzeje do tematu :rotfl: to skrobnąć pw do OSKARA ...

pozdr. matt

106 - Śro 19 Mar, 2008

matt napisał/a:
sharxhunter napisał/a:
www.photomatt.go.pl

nie działa mi

faktycznie link nie działa, nie wiem czemu, ale jak ręcznie wpiszesz dokładnie ten sam adres to hula aż miło

jak usuniesz "," z konca adresu to zadziala... :)