aha tak a propos oklejenia, u kogo można zamówić naklejke forumowa HotHatch na szybę? u marka na tychach widziałem... czy to trzeba być klubowiczem, zeby dostąpić tego zaszczytu?
widzisz moj podpis? Ten z mieczem to n.p. Oskar, on i paru innych decyduje tu komu na co wolno. Ten na kolanach to Ty Musisz przez jakis czas klekac do miecza, moze ktoregos dnia Twoj wysilek zostanie doceniony po czym kolor sie zmieni.
p.s. Ladne clio, biale i ph II to bardzo fajna kompozycja Anonymous - Wto 18 Mar, 2008
k-mart napisał/a:
widzisz moj podpis? Ten z mieczem to n.p. Oskar, on i paru innych decyduje tu komu na co wolno. Ten na kolanach to Ty Musisz przez jakis czas klekac do miecza, moze ktoregos dnia Twoj wysilek zostanie doceniony po czym kolor sie zmieni.
O Oskarze jam Ci jest zajac z rodu szarakow , jam niegodzien osmielam sie prosic do klubu mnie wkoncu przyjmijcie i naklejka obdrarujcie za cene rozsadna dla kieszeni biednego studenta w duzo palącym ZX`ie Abym szerzyc mogl nie porazke i popeline ale chwale i wielkosc miecza twego ktora naloznica twa przez ciebie odrzucona rozglasza po swiecie wsrod kazdego kto hothatchem jezdzi....
Na czesc i chwale Forum . Na struchlenie naszych wrogow w blyszczacych dresach w szpachlowanych beemkach z naklejka pionealpine na szybie..
Wychwalajac kunszt i sztuke i tępiac druciarstwo i podwyzki akcyzy na benzyne.
Szedl bede przez ziemie obce na ktorych slowa o hothatchowych wojach nie dotarly jeszcze.. smiejac sie w twarz tym co gazociagami plugawia auta te ktorych ELPEGIEM plugawic nie mozna..
Oskarze orędowniku , Marcelu przodowniku , I wy inni nie wymienieni z imion przez was przybranych Jam nie godzien jest wiem . Lecz szerzyc bede slowo i czynem przyklad dawac. Spragnionemu karnistra pozycze. Przy grilu kielbaske wystawie . Trafionego przez moce piekielne do kuzni zaciagne.
A wiec uczynicie klikniecie jedno a bedzie uradowana morda moja kubas - Wto 18 Mar, 2008 daj mi swojego dilera KonradMK - Wto 18 Mar, 2008 do bractwa kurkowego to nie tędy droga Niemy - Wto 18 Mar, 2008 dobre to Zajac
juz masz plusa
ale jak napisal herszt Kondi, nie tedy droga niestetyk-mart - Wto 18 Mar, 2008 jak pisalem:
nie nam tu decydowac, tylko OSKAR'owi!strick - Wto 18 Mar, 2008
k-mart napisał/a:
nie nam tu decydowac, tylko OSKAR'owi!
A ze koło Oskara czesto Bad-i jest to i jemu, a obok i Marcel sie znajdzie, a jak Marcello to i Barto... Kolejka robi sie coraz dłuzsza... Na twoim miejscu polował bym aby był sam, bo inaczej to sie nie wyrobisz Anonymous - Wto 18 Mar, 2008 dobra gdzie jest MI
jedziesz z szarakami, zajacami i wieworkami k-mart - Wto 18 Mar, 2008 koniec, Oskar rzadzi i tyle.
bo zamkne temat
Anonymous - Wto 18 Mar, 2008 Kej Oskar pewnie jest z jakas niewiasto w kinie k-mart - Wto 18 Mar, 2008 zadzwon i zapytaj z kim i dlaczego!
Co on sobie wyobraza?? Wypady do kina gdy hh.org go potrzebuje?
Pewnie jeszcze pozniej na browarka pojdzie! Zajebiscie! wielkie dzieki Oskar!
Anonymous - Wto 18 Mar, 2008 z dziewczyna swojego kolegi - zero chemii
Ości nie tylka alko
pewnie zajrzy tu koło połnocy, ale może byc zapoźno wiec wszystkicj pożegna Anonymous - Śro 19 Mar, 2008 ech poezji spiewanej ( na radosną nute czegos co dobre nie moze byc bo jak moze byc dobre skoro nazywa sie ivan i delfin ) nikt tu widze nie rozumie
a wogole to ja chcialem sie przywitac ponownie w zwiazku z nowym autem
jestem Zajac z lasu ( nie mylic z jozinem z bazinów )
i ostatnio smigam mondeo we sedanie ale o nim pare slow niedlugo bo malo hatchowy jest jako ze to sedan matt - Śro 19 Mar, 2008
CHRZANEK napisał/a:
No i trzeba z mieczem wojować
no to wojuje ile wejdzie
sharxhunter napisał/a:
www.photomatt.go.pl
nie działa mi
faktycznie link nie działa, nie wiem czemu, ale jak ręcznie wpiszesz dokładnie ten sam adres to hula aż miło
ok, czyli podsumowjąc na poważnie sprawę naklejek hot-hatch, należy aktywnie uczestniczyć w życiu hothatch.org a nastepnie, jak się dojrzeje do tematu to skrobnąć pw do OSKARA ...
pozdr. matt106 - Śro 19 Mar, 2008
matt napisał/a:
sharxhunter napisał/a:
www.photomatt.go.pl
nie działa mi
faktycznie link nie działa, nie wiem czemu, ale jak ręcznie wpiszesz dokładnie ten sam adres to hula aż miło