Niemy - Nie 09 Lis, 2008 Przy okazji rajdu Condroz policja Belgijska prowadziła akcje prewencyjno-ostrzegawcza odnośnie bezpieczeństwa na drogach. Dokładniej chodziło o dachowanie. W tym celu przymocowali puga do takiej ramy, która obracała się dość szybko wokół dłuższej osi pojazdu-powiem Wam, ze mimo iz nic twardego nie wchodziło w kontakt z autem, to i tak takie doświadczenie daje dużo do myślenia, pierwszy raz w życiu wisiałem na pasach bezpieczeństwa głową w dol CHRZANEK - Nie 09 Lis, 2008 Kurcze świetna idea...
To naprawde daje do myslenia.
Niestety u nas jedyna metoda to trzepanie za przekroczenie prędkości ( w terenie zabudowanym to sam jestem za tym żeby trzepać) a na inne rzeczy nie ma już komu zwracać uwage...Loko - Pon 10 Lis, 2008 Tak super, też bym był za tym żeby trzepać, ale jakby były normalne drogi, a np. droga Kraków-Wawa to jest jeden wielki teren zabudowany i jedź 300 kilosów 50 na godzine za 6 godz jesteś u celu, jakby bylo normalnie jakaś ekspresówka 110, to lajt niech trzepią i stawiają fotoradary.M - Wto 11 Lis, 2008
PiTT - Wto 11 Lis, 2008 o kurwa
jebła mnie kula ognia
pamietajcie, połaczenie sprezonego powietrza + swieczka = zlo
troche mnie popalilo i mnie łapy pieką
włosy odrosną
saxorulez - Wto 11 Lis, 2008 kula ognia to bąk?PiTT - Wto 11 Lis, 2008 nie bąk
czyściłem sprężonym powietrzem kompa, a obok stała zapalona świeczka
niezle sie w obudowie nazbieralo i jak nie jebnęło to myślałem że już po mnierasta - Wto 11 Lis, 2008 Opel Kadett GSi Turbo (6bar!!!)
fydi - Wto 11 Lis, 2008 HAHAHA! dobrewasq - Wto 11 Lis, 2008 opel kadet vr6 turbo (formula 1 turbo) z tylu wyglada normalnie ale jak zawrocili to .....
Felgi opisane przez sprzedawcę jako 4x108, które kupione były jako 4x108 i jeździły w Peżocie 206 (a więc 4x108) okazały się być... (wg producenta) 4x98. Załączam foto.
I jeszcze jedna fotka.
Pasują do Pumy? 4x108 Niemy - Śro 12 Lis, 2008 na fotce widac, ze sa 4x108kubas - Śro 12 Lis, 2008 lol a ja na fotce widze 4x98