anjas - Pon 24 Lut, 2014 Grałem, grałem. Trochę mi się znudziło ale później odnudziło i znów napinałem. Musiałem zaczynać 3 razy, bo pierwsze podejścia się nie powiodły. Teraz mam niecałe 40 głów i wioska rozwija się stabilnie. Zaczynają chorować dranie ale mam nadzieję, że zielarz im pomoże Jakarti - Pon 24 Lut, 2014
anjas napisał/a:
zielarz im pomoże
heheh, zioło zawsze pomaga anjas - Pią 28 Lut, 2014 Jak ktoś lubi symulatory to można właśnie na Humble Budle kupić za 10$ duży zestaw crapów
Bridge Project
Trainz Simulator 12
Euro Truck Simulator
Agricultural Simulator 2013
Agricultural Simulator: Historical Farming
Pool Nation
Professional Farmer 2014
Wildlife ParkNBL - Wto 04 Mar, 2014 Graliście panowie w Thiefa 4? jakie spostrzeżenia? czy tylko mnie ta gra strasznie nudzi?
i odpycha?faldzip - Wto 04 Mar, 2014 Od kilku dni jest dostępny Portal 2 beta na linuxa. Jeszcze tylko CS:GO i windowsa będzie można się pozbyć rasta - Wto 04 Mar, 2014 W Thief jeszcze nie grałem ale wszędzie dostaje niskie noty. Piszą, że liniowa do bólu, sporo błędów, skryptowe AI przeciwników. Ogólnie nie tak miało być...was79 - Wto 18 Mar, 2014 Thief okazał się crapem
Zmniejszyłem nieco kupkę wstydu: skończyłem ACIV: Black flag i The last of us. Dobre gry, nawet bardzo. TLoU na początku mi nie podeszło, spróbowałem 2 raz i mnie wciągnęło fest. Po tych +- 15h grania już wiem dlaczego wiele osób twierdzi, że to najlepsza gra ps3. Klimat, walka, skradanie, fabuła - wszystko współgra ze sobą.
Jeszcze ze 3-4 tytuły do ogrania i przesiadka na ps4 rasta - Wto 18 Mar, 2014 Na razie to tam nie ma na co się przesiadać niestety...
Ja na razie po raz drugi tym razem na najtrudniejszym możliwym poziomie trudności kończę Max Pain 3. Kozak gra, dobra fabuła, bardz realistyczna walka oraz dobre algorytmy IQ przeciwników
Naprawdę polecam i grania znacznie więcej niż 15 godz. Jedynie częstotliwość ginięcia może doprowadzć do flustracji, szczególnie jak 50 razy trzeba podejść do danej sekwencji i dalej fiasko...was79 - Wto 18 Mar, 2014 Skonczylem maksia, rzeczywiscie super gra.
Wychodzi wlasnie infamous na ps4, pozniej ufc. W wakacje mam nadzieje ze bedzie kilka gier do ograniazefir - Wto 18 Mar, 2014 tez uwazam ze na ps4 jest za wczesnie, moze dlatego ze ostatnio prawie wogole nie odpalam ps3 Bonczek - Śro 19 Mar, 2014 Panowie co dobrego można zakupić na X`a w klimacie FarCry? rasta - Śro 19 Mar, 2014 Jak chcesz konkretnie postrzelać to Spec Ops - The Line
BTW, Max Pain 3 jest teraz do wzięcia na Goldzie za 19,99 plnBonczek - Śro 19 Mar, 2014 Raściak ale tam chyba nie ma wielkiego świata tylko raczej pozamykane mapy?was79 - Śro 19 Mar, 2014 Sleeping dogs jest zajebistym klimatycznym sandboxemAnonymous - Śro 19 Mar, 2014
was79 napisał/a:
Sleeping dogs jest zajebistym klimatycznym sandboxem