kubas - Czw 13 Gru, 2007 ) superrrrrrrrrrrr mi - Czw 13 Gru, 2007 no dobra - to ja wyjadę z moim konceptem:
Mogę przykręcić szyny dajrekt do podłogi? Coś podłożyć, coś dospawać?kubas - Czw 13 Gru, 2007 To co chczesz wyciac to poprzeczke z przodu ?mi - Czw 13 Gru, 2007 nie, chcę wkręcić fotel za nią kubas - Czw 13 Gru, 2007 a odleglosc dobra bedziesz mial ? nie za daleko od pedalow wtedy bedzie ?mi - Czw 13 Gru, 2007 zapomnij - nawet bym czubkami palców nie dosięgnął, na dodatek byłby duuuużo za nisko, lewy zostaje gdzie jest, tylko podmieniam starego speeda chyba 2 na rc, prawy chcę posadzić na ziemi i maksymalnie z tyłu - jeśli już będę misiał kogoś wozić - niech chociaż fura wyważa Michał - Czw 13 Gru, 2007 chrzaniu.
Michoool ma tel do goscia który kupił ode mnie saxo. Tam był moj customowy trzymak na fotele. Zadzwon do niego i spytaj sie czy ten idiota jeszcze ma ten stelarz. Ja jak zamontowałem fotel to masakrycznie spadłem w dół.CHRZANEK - Pią 14 Gru, 2007 Nie chce do niego dzwonić mimo że gdzieś też mam nr tel. (w końcu sprzedawałem mu koła i półoś)
Po pierwsze nie mam ochoty z nim rozmawiać.
Po drugie nie mam ochoty nic od niego kupować.
Po trzecie w porozumieniu z Tobą spróbujemy zrobić coś jeszcze lepszego:D FreeMan - Pią 14 Gru, 2007 chcialemniesmialozadacpytanie,czymojfoteljuzwyszedlzDieppe ??kubas - Pią 14 Gru, 2007 takdzisiajpowinienuciebiebycdzik - Pią 14 Gru, 2007 dzwonil kurier, maja byc o 11-tej
Sa!!!
Dzieki Kubas!!
Jestem bardzo zadowolony, czarne z wzmocnieniami i wlasciwym napisem wygladaja ekstra.
Dzisiaj mam nadzieje sprawdze jak sie w nich jezdzi kubas - Pią 14 Gru, 2007 Dawaj foto jak te z dieppe wygladaja )FreeMan - Pią 14 Gru, 2007
dzik napisał/a:
dzwonil kurier, maja byc o 11-tej
Sa!!!
Dzieki Kubas!!
Jestem bardzo zadowolony, czarne z wzmocnieniami i wlasciwym napisem wygladaja ekstra.
Dzisiaj mam nadzieje sprawdze jak sie w nich jezdzi
dawaj foto, bo do mnie nikt nie dzwonil jeszcze dzik - Pią 14 Gru, 2007 Bad-i - Pią 14 Gru, 2007 Dziku jedno pytanie, czemu nie oryginalne logo Renault sport ??