Techniczne - Klatka - jak ? co ? czemu tak ? ahaaa... rozumiem
jarek-malopolska - Wto 07 Maj, 2013 Kradnę Markowi z "twarzoksiazki":
Prosze o sugestie dlaczego przednie słupki "wali" się na czarno? Anonymous - Wto 07 Maj, 2013
jarek-malopolska napisał/a:
Prosze o sugestie dlaczego przednie słupki "wali" się na czarno?
Może, żeby się tak nie "odcinało od otoczenia" i nie rozpraszało? GeKo - Wto 07 Maj, 2013 hahah, żeby się słońce nie odbijało to wali się w czarny mat.Kamill - Wto 07 Maj, 2013
GeKo napisał/a:
hahah, żeby się słońce nie odbijało to wali się w czarny mat.
Potwierdzam, można tez machać od strony szyby taka folią matową do oklejania słupków.Jaco - Wto 07 Maj, 2013 Tak mi teraz wpadło do głowy, że w sumie można by to flokiem machnąć Mrozu - Wto 07 Maj, 2013 Nie wiem czy Rasta nie flokował rollbaru dla Ecu Performance
EDIT:
jarek-malopolska - Wto 07 Maj, 2013 No jak dla mnie to malowalbym ze wzgledow estetycznych no i pewnie sie nie brudzi jak bialy lakier tylko czym to pobrudzic w tym miejscu CHRZANEK - Sob 11 Maj, 2013
jarek-malopolska napisał/a:
tylko czym to pobrudzic w tym miejscu
No np kanapką z pasztetem.Kuner - Wto 14 Maj, 2013 Szanowni Państwo, ( )
Słuchajcie, mam CC z takim stworem w klatce jak na foto. Generalnie auto jeździło w RC i tam przechodziło to BK. Jak to się ma tak szczerze? Wycinać to i wstawić jeden zastrzał pod pasy?
Pzdr
Michał
EDIT: Zapomniałem w słit foci klatuni
rasta - Wto 14 Maj, 2013
Tak to nasza robota, te kilka rurek kosztowało ponad 13 kpln Mrozu - Wto 14 Maj, 2013 parę złoty na budowę morsa wpadło rasta - Wto 14 Maj, 2013 Flokowanie troszkę mniej wyniosło rallyfilip - Wto 14 Maj, 2013
Kuner napisał/a:
Szanowni Państwo, ( )
Słuchajcie, mam CC z takim stworem w klatce jak na foto. Generalnie auto jeździło w RC i tam przechodziło to BK. Jak to się ma tak szczerze? Wycinać to i wstawić jeden zastrzał pod pasy?
Niezły wytwór czyjejś wyobraźni. Masz na to jakiś papier? jeśli tak to modyfikacje raczej nie wchodzą w grę.
Druga sprawa to gdzie to ma jeździć, jeśli gdzieś dalej, umów się z jakim PZMotowym expertem od BK i wypowie się w sprawie dopuszczenia tego rozwiązania.
Z obowiązkowych rzeczy brakuje Ci chyba śrub w stopach klatki.
BTW A przepisy to się zmieniają jak w kalejdoskopie. Koledzy jeżdżą 3 lige i raz jest wszystko w porządku, drugi raz trzeba coś poprawiać (ostatnio okazało się, że płytki wzmacniające kotwiczenie pasów muszą być z OBU stron nadwozia)Kuner - Wto 14 Maj, 2013 Śruby są tylko słabo je widać na zdjęciu.
To coś to wymysł niejakiego pana Hanke i przechodziło to BK w rallycrossie. Wytne zatem to jakoś i wystawie jedną rurę