w sensie, że nie rozmawiamy teraz o furach w filmie tylko obróbcekosmita - Nie 24 Sty, 2010 No to się pytam, czy film powinien być na większej glebie?PiTT - Nie 24 Sty, 2010 jak dla mnie powinien być tylko "bigger, cleaner, sharper" Michał - Pon 25 Sty, 2010 dzieki wszystkim za opinie
Jak juz napisałem, nie mam jakoś weny i czasu ( remont mieszkania ) aby skończyć, moze kiedyś.
Pitt - wiem o co ci chodzi. Wydaje mi sie że to jest zależne od sprzętu jakim się nagryuwa. Dowiedziałem sie ze chłopaczenta z wagenów bazują na canonach + troche szkieł. Ja niestety nie posiadam pP - Pon 25 Sty, 2010 mi się mega podoba ujęcie jak stf wyjeżdza z zakretu a kamera też podąża w tą samą stronę..fajny efekt saxorulez - Pon 25 Sty, 2010 Michał,
jest super.. wierzę że to ogarnieszKonradMK - Pon 25 Sty, 2010 Jak zwykle świetna robota. Trochę ustępuje mojemu filmowi z tańczącym Marcelem, ale i tak kopie po jajkach.Franek - Pon 25 Sty, 2010 Kurcze, ja nie widze tego filmu.kubas - Pon 25 Sty, 2010
Franek napisał/a:
Kurcze, ja nienawidze tego filmu.
czemuż to ?Franek - Pon 25 Sty, 2010 Nie wiem
PiTT - Pon 25 Sty, 2010
masz zblokowaną przeglądarkę
http://vimeo.com/8928719Vlodarsky - Pon 25 Sty, 2010 nadmiar efektów Michał - loga firm na początku, że to hh.org słabo widać. Takie naćkane wszystkiego i brak dźwięku.
Ogólnie mi się podoba ale pewnie brak Ci było dobrego materiału, żeby zrobić coś mniej nudnego. Z resztą bez dynamicznych ujęć i dźwięku będzie zawsze nudno tym bardziej jeśli na torze jeździ się maks do trzeciego biegu.
Może mam zły dzień ale tak to odczułam oglądając.Franek - Pon 25 Sty, 2010 Ok, już ogarnąłem i działa.
Dobry filmik i fajna muza. Podoba mi się! Jakarti - Pon 25 Sty, 2010 a mnie sie podoba - jest gites , szkoda, ze c2 wtedy nie bylem Vlodarsky - Pon 25 Sty, 2010 Mi się wydaje, że gdyby Michcio miał jakiś konkret materiał (kamera ze zderzaka, przejazd koło kamery leżącej na glebie, pościg jednego samochodu za drugim filmowany ze zderzaka itd ) to nie musiał by pakować tyle efektów, żeby było na co patrzeć