tez bym pojezdił, ale zeby zrobic 10-15km to mi sie nie chce roweru wyciagac, natomiast zeby walnac 40-50km to zas nie ma czasu..
Właśnie dlatego trzeba zrobić jakiegoś spota, 40-50 km w jakimś fajnym terenie, potem obiad z piwkiem i jest git
Wybieramy się równolegle z kumplami z roboty na takie jeżdżenie, ale też idzie to jak krew z nosa bizon - Nie 19 Cze, 2011 16km na rowerze dojazd -> rolki -> 16km powrot -> po drodze kebab -> teraz 2 browary.
zycie potrafi byc cudowne martin.h - Nie 19 Cze, 2011
bizon napisał/a:
16km na rowerze dojazd -> rolki -> 16km powrot -> po drodze kebab -> teraz 2 browary.
zycie potrafi byc cudowne
Brakuje mi tam jeszcze dupczenia bizon - Nie 19 Cze, 2011 przy przyszlej zonie nie wypadalo fydi - Nie 19 Cze, 2011
bizon napisał/a:
przy przyszlej zonie nie wypadalo
słusznie! dopiero po ślubie.Anonymous - Pon 20 Cze, 2011 dobrym tempem w ile minut zrobię 15 km do pracy ?martin.h - Pon 20 Cze, 2011
Czesio napisał/a:
dobrym tempem w ile minut zrobię 15 km do pracy ?
35-40 minut
Jeszcze pytanie na jakim rowerze ? TomsoN - Pon 20 Cze, 2011 Martin wysyłamy Cię tam.
[vimeo]http://vimeo.com/25098758[/vimeo]
Co nie zmienia faktu, że <3 XCYarko - Pon 20 Cze, 2011
TomsoN napisał/a:
Martin wysyłamy Cię tam.
- są rowery
- są gitary
- są haluksy
- jest piwko z kija
nie ma lipy martin.h - Pon 20 Cze, 2011 Jak pokrywacie wszystkie koszty to wchodzę w to Yarko - Pon 20 Cze, 2011 w ogóle jest jakaś opcja na tanie wakacje w Australii ?martin.h - Pon 20 Cze, 2011
Yarko napisał/a:
w ogóle jest jakaś opcja na tanie wakacje w Australii ?
Ale to jest Arizona w USA Bonczek - Pon 20 Cze, 2011 Chyba nie bo ceny biletów są dość spore - ale najlepiej Rybsona zapytać Yarko - Pon 20 Cze, 2011
martin.h napisał/a:
Ale to jest Arizona w USA
no wiem, ale pytam o AU, zawsze chciałem pojechać a widzę że kilku kolegów ma doświadczenie kosmita - Pon 20 Cze, 2011 Znajomi byli na prawie 2 miesiące i kosztowało ich to 5k Euro (na dwie osoby), w tym bilety (plus transport sprzętu windsurfingowego), wypożyczenie kampera, itd.
Generalnie trzeba jechać na długo, bo inaczej to bardzo droga wycieczka.