Marcel wpadnij, posedziujesz..... moze wezme aparat, porobisz zdjecia...!!Anonymous - Pon 05 Sty, 2009 chetnie ale nie ma opcji rozwaliło mnie po całości musze wyleżeć Anonymous - Pon 05 Sty, 2009 dobre zdjecia nie bylyby zleAnonymous - Wto 06 Sty, 2009 dzieki panowie bylo b. fajnie!
Marcelowi sie pochwale ze dzisiaj weszly mi dwie paczki jedna spoko druga chyba fajna, zdecydowana oczywiscie na treningu kuźwa jednak sie ciesze
FreeMan - Wto 06 Sty, 2009 jak zwykle bylo mega zajebiscie...
Szkoda tylko ze HH.team to juz tak naprawde 4 osoby.... no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.
Jimi paczka ZALICZONA !!!!!!! Anonymous - Wto 06 Sty, 2009 yeeeee wlasnie nie moglem zasnac bo czekalem na info od was
brawo JIMUŚ nikt nie nagrał tego!!! widze,ze forma rośnie
kto był?
kurde mam nadzieje,ze za tydzien juz bede .... ja za to dziś 5 spotkań (5-0) w 2K9 Bostonem Anonymous - Śro 07 Sty, 2009 free ruud pepe z forum. a ogolnie bylo 5v5.Anonymous - Śro 07 Sty, 2009 jako,ze nudzi mi sie jak cholera juz w domu ..... zaczałem tworzyc w 2K9 TEAM
zapisalem wszystko zagralem 1 mecz .... tzn 1 kwarte, ale chcialem nanieść zmiany .... i chuj wszystko strzelił jak cały dzien gry wczoraj zapisuje sie ale nie wgrywa sie Anonymous - Śro 07 Sty, 2009 hehehe dobre!!
te uczelnie i kraje pochodzenia przypadkowe?
ziom zmien mi na UCLA bo ja tam naprawde studiuje
najlepszy jest majk, chrzanek, barto i coachu pP - Śro 07 Sty, 2009 Anonymous - Śro 07 Sty, 2009 przypadkowe
JMK skasowało sie ..... od nowa musze zrobic a nie chce mi sie juz dzis
wg mnie kulka jest najbardziej podobny i Badi kubas - Śro 07 Sty, 2009 majk taki malo czarny jakis wyszedl FreeMan - Pon 12 Sty, 2009
1.FreeMan
2.pP - Pon 12 Sty, 2009
1.FreeMan
2.pp (jak nie będę miał jutro spotkania z pracy to bede na stówe)
3.