nie wiem co to znaczy fapował.
Ale wiem ze robił to samo
za to teraz podważa wszystkich dziennikarzy motoryzacyjnych.....
Ludzie sie zmieniają Bad-i - Czw 04 Lis, 2010
rasta napisał/a:
Oczywiście, żartowałem. Szkoda tylko, użytkownik uaktywnia się na forum tylko po to by zapodać filmidło z wsi.
Pal to szesc, ale komentatorow na drugim filmiku ma zayebistych rasta - Czw 04 Lis, 2010 Ja nie mam nic przeciwko filmikom z Cargo, o co innego mi chodziło ale Wam w głowie tylko Cargo uczeszsie100 - Czw 04 Lis, 2010
rasta napisał/a:
Oczywiście, żartowałem. Szkoda tylko, użytkownik uaktywnia się na forum tylko po to by zapodać filmidło z wsi.
aktywny jestem cały czas. Zaglądam, czytam..
..a jak mi się uda "polecieć" z kimś NA PROSTEJ i nie dostać lania , to się ciesze !!
Co do brania sie za łby z rastą i kamilem nie wyszło. Kiedyś z kamilem mailowałem, ale jakos nie moglismy się zgrać w czasie.
Jeżeli chodzi o punto to temat chyba zamknięty, auto w łodzi, co do foki, to ja chętnie , ale z tego co wiem, to wyścigi na prostej nie daja raście ani frajdy ani satysfakcji..106 - Czw 04 Lis, 2010 a cos bardziej technicznego?
dalej super hiper bezawaryjnie? skrzynia 6? hamuje? jakies plany?uczeszsie100 - Czw 04 Lis, 2010 W maju jebnela śruba od mocowania silnika. Wymieniona na czołgową . Z miesiąc temu nadtopilo kawalek przewodu gumowego(od chłodzenia) nad kolektorem wydechowym. Rurka jak i śruba wymienione w warunkach podblokowych. Oprócz tych dwoch usterek nic sie nie dzieje. Sprzegło sie nie ślizga, skrzynia ML6 radzi sobie elegancko, połosie z motomaxu niewzruszone Hamulce ok, troche piszczą i tarcze (mikoda) już delikatnie pokrzywione
Auto oczywiście nie jest upalana na torze. Raz, że średnio sie do tego nadaje, dwa- niebardzo mam na to czas (chłopak mi sie niedawno urodził ). Tak czy siak nie ma lekko. Kilka tras sie nawet trafiło. Jeden powrót z poznania i potyczka na autostradzie z evo X użytkownika deus_vvv
Wytrzymałoś silnika ew10j4 sprawdzona organoleptycznie. Wydaje mi się, ze dobrze sobie radzi i sporo jest w stanie znieść.
Co do planów ? póki co zastanawiam sie czy kupc zimówki i normalnie jezdzic nim w zime, czy odstawic w jakieś ciepłe miejsce.
dp.engineering ogarnelo nowego softa do vemsa, z procedurą startu, zbiciem doładowania na poszczególnych biegach.. może to sie ogarnie. Do zrobienia jeszcze prędkościomierz.106 - Czw 04 Lis, 2010 wyglada ze s16 to idealne auto do uturbienia kosmita - Czw 04 Lis, 2010
uczeszsie100 napisał/a:
potyczka na autostradzie z evo X użytkownika deus_vvv
Jaki wynik potyczki ?rasta - Czw 04 Lis, 2010 EVO dostao łomot
EVO X aby mieć szase z taką 300 konną ośka musi mieć ponad 350 kuca - oczywiście mówimy o rolowanym.kosmita - Czw 04 Lis, 2010 rasta, deus ma 420, a miał chyba 480 kucy uczeszsie100 - Czw 04 Lis, 2010 416/560 i póki mi sie skrzynia nie skończyła to uciec nie mógł Oczywiście mówimy o rolowanym.rasta - Pią 05 Lis, 2010 Wszystko się zgadza, dałem bezpieczny margines, coby nie było, że fantazjuję