ja też. Już Modern Warfare I miażdżyła jajca. Na II nie mogę się doczekać. |Szczególnie ze wzgledu na multiplayer.Michał - Czw 04 Cze, 2009 W jakim celu wstawiłeś tą kreskę przed słowem Szczególnie ?anjas - Czw 04 Cze, 2009
Michał napisał/a:
W jakim celu wstawiłeś tą kreskę przed słowem Szczególnie ?
w takim celu, ze mam nowa klawiature i czasem cos mi sie popierdzieli Michał - Czw 04 Cze, 2009 tak myślałem KonradMK - Czw 04 Cze, 2009 zajebioza. trzeba kupić dobrego kompa w końcuanjas - Czw 04 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
trzeba kupić dobrego kompa w końcu
xbox albo ps3 w zupełności wystarczy KonradMK - Czw 04 Cze, 2009
anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
xbox albo ps3 w zupełności wystarczy
taaaaa, pograj sobie w strzelankę na padzie to jak walić konia nogamianjas - Czw 04 Cze, 2009 grałem w COD na kompie myszą i było ok. Ale teraz gram na padzie i jest moim zdaniem lepiej...
...muszę spróbować z tym waleniem konia nogami.PiTT - Czw 04 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
xbox albo ps3 w zupełności wystarczy
taaaaa, pograj sobie w strzelankę na padzie to jak walić konia nogami
hehehe - dobry tekst Michał - Czw 04 Cze, 2009 nie nie , jędrula !!
wiesz jak bardzo cie lubie, czasami na spocie mam ochote cie przyatakowac, ale kurde, zeby mowic ze lepiej sie gra na paździochu ? KonradMK - Czw 04 Cze, 2009
anjas napisał/a:
grałem w COD na kompie myszą i było ok. Ale teraz gram na padzie i jest moim zdaniem lepiej...
...muszę spróbować z tym waleniem konia nogami.
Pad to upośledzenie. Rozumiem, że jak gra się w sieci na PS to każdy ma pad więc wszyscy są upośledzeni przez co nikt się specjalnie nie wybija. Wiem że można się przyzwyczaić ale ja zawsze grałem myszą, w CS szło mi całkiem nieźle a raz zagrałem na PS3 w jakąś strzelankę to przez 10min próbowałem trafić w cokolwiek. Podłącz pada do kompa i spróbuj coś narysować w paintcie, zrozumiesz o co mi chodzi.Anonymous - Czw 04 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
w CS szło mi całkiem nieźle
anjas - Czw 04 Cze, 2009
Michał napisał/a:
ale kurde, zeby mowic ze lepiej sie gra na paździochu ?
kurde, kwestia przyzwyczajenia
Na PC nie grałem w żadną strzelankę już ze dwa lata. A na konsoli napinam kiedy tylko mogę.
KonradMK napisał/a:
Rozumiem, że jak gra się w sieci na PS to każdy ma pad więc wszyscy są upośledzeni przez co nikt się specjalnie nie wybija
może coś w tym jestKonradMK - Czw 04 Cze, 2009
AndreXSi napisał/a:
KonradMK napisał/a:
w CS szło mi całkiem nieźle
Anonymous - Czw 04 Cze, 2009 Pamiętam tą partię: kampiłeś jak Twoja stara. Ale żeby zachowywać screeny wybiórczo, eh...
I jakbys nie zauważył: mam jedno zginięcie, więc dopiero dołączyłem