Anonymous - Sob 19 Mar, 2011 a ja jako rasowy wieśniak lubie jak po prostu napier.dalają
Anonymous - Nie 20 Mar, 2011 Rabarbar mój ziom
Robimy HC rozp.ierdol - tutaj same kaleki słuchające gej rocka ,hip popu lub house szajsu Anonymous - Nie 20 Mar, 2011 jest ktos normalny
wiesz ze w poniedzialek we wrocku jest
Anonymous - Nie 20 Mar, 2011 W sumie nie wiedziałem, ale na Madball'u już byłem - swoją drogą dość często koncertują w naszym kraju Na Hatebreeda bym się chętnie wybrał Anonymous - Nie 20 Mar, 2011 Byłem na Hatebreed w Amsterdamie-wprasowali mnie w glebe ,a na Madball ze 2 razy,ostatnio w Dani
W Amsterku udało mi sie trafić na SOIA-gdyby nie to ze holendrzy to sztywne ciule byłby wypas absolutny
Fajne to TCMFH-nie znałem
Chętnie wybrałbym się na
Anonymous - Nie 20 Mar, 2011
rabarbar napisał/a:
Byłem na Hatebreed w Amsterdamie-wprasowali mnie w glebe
Zazdroszcze
rabarbar napisał/a:
W Amsterku udało mi sie trafić na SOIA-gdyby nie to ze holendrzy to sztywne ciule byłby wypas absolutny
Fajne to TCMFH-nie znałem.
To dziwne ,że holendrzy tacy słabi,bo akurat TCMFH to tak trochę po sąsiedzku , bo to Belgowie W zeszłym roku miałem jechać na koncert SOIA i Madballa do Łodzi ,ale nic z tego nie wyszło właśnie wyczytałem ,że 5 kwietnia jest koncert w Kraku SOIA - hmmmAnonymous - Nie 20 Mar, 2011 Holendrzy po prostu stoją na koncertach,ciężko ich rozruszac,chyba byliby zadowoleni gdyby im krzesła postawic,moze to z dobrobytu i przesytu-tam jest tyle fajnych koncertów ze czasami ciężko wybrac na co isc
Tez miałem jechac na ten koncert w łodzi ale wysłali mnie do pracy,za to byłem na Agnostic Front we Wrocku i wyszedłem zajebiscie rozczarowany,odyebali pańszczyzne,Roger miał problemy z głosem -ogólna chujnia,a to jedna z moich ulubionych kapel,słucham ich ponad 20lat,byłem na ich wszystkich koncertach w PL,mieliby troche szacunku dla mnie
qurwa!!!!5 jestem w Szwecji.Nie masz wyjscia musisz isc i zdac relacjeAnonymous - Nie 20 Mar, 2011 Mury Jerycha - już nic nie wrzucam więcej , nie będę się zachowywał jak martin Anonymous - Nie 20 Mar, 2011 kurna byłem na jakims ich koncercie z 10 lat temu,fajnie grali,wokalistka spodobałaby sie Martinowimartin.h - Pon 21 Mar, 2011 Uwielbiam, mogę tego słuchać godzinami i już czekam na 4 kwietnia
k-mart - Pon 21 Mar, 2011
martin.h napisał/a:
już czekam na 4 kwietnia
ja tez, kurde jeszcze dwa tygodnie was79 - Wto 22 Mar, 2011 ja też nie umiem się doczekać, a do tego jeszcze to niezdrowe podnieceniemartin.h - Wto 22 Mar, 2011 Kolejny utwór, który powoduje, że z niecierpliwością czekam na 4 kwietnia, to będzie piękny dzień
The Raveonettes Play "Ignite" Live on Soundcheck
Bart - Wto 22 Mar, 2011 Lista nie mogących się doczekać 4. kwietnia:
Kurcze, nie róbmy już syfu, przecież dobrze wiem, że każdy z forum z napięciem czeka na nowinki muzyczne z mojej strony i nie może się doczekać 4 kwietnia