Niemy - Pon 29 Cze, 2009 bylem i bylo mega!
super atmosfera, tego sie nie da opisac
wszystko juz zostalo opisane... strasznie mi zal Kościuszki i Latvali
jestem pod wrazeniem Rosjanina, naprawde szedl wszedzie pelnym piecem, maja na uwadze jego wiek... będzie piął się w gore
a to moje rajdowe trofeum ( z autografem M. Prokopa)
ps: ide sobie wzdłuż OS-u i spotkalem Qbusa- pozdro ziom
szkoda ze nie dane mi bylo spotkac sie z Darkiem i resztafydi - Pon 29 Cze, 2009 Stf - Pon 29 Cze, 2009 mówiłem już że Hołek zawsze uśmiechnięty ?Loko - Pon 29 Cze, 2009
Stf napisał/a:
mówiłem już że Hołek zawsze uśmiechnięty ?
Pod warunkiem że w pobliżu jest kamera lub akurat błyska flesz Greg - Pon 29 Cze, 2009
Gaydek napisał/a:
Greg napisał/a:
Gaydek, Ty miałeś jakąś akredytację prasową że fotki z takich miejscówek masz?
Lepiej... OFFICIAL .
Greg napisał/a:
S16000
O ja, o takich nie słyszałem .
No to grubo! Ale faktycznie coś tam ogarniałeś, czy się tylko wkręciłeś? Mogłeś powiedzieć.
Tak, S16000 to nowa ewolucja będzie, te z turbo będą miały jeszcze jedno zero.
Bez kitu - zderzak i to z C2 to mega trofeum, nic tylko pozazdrościć. Ja mam tylko autograf Sordo na fajnym zdjęciu A4 które sobie wydrukowałem (nie na pocztówce czy tekturce które dawali). Koto - Wto 30 Cze, 2009 Czołówka niszczyła system, no i agresor Novikov
Po przejeździe wrc Bębenek w swoim miśku to wyglądał jakby się toczył po trasie Marek23 - Wto 30 Cze, 2009
Koto napisał/a:
Czołówka niszczyła system, no i agresor Novikov
Młody idzie pięknie Gaydek - Wto 30 Cze, 2009
Greg napisał/a:
No to grubo! Ale faktycznie coś tam ogarniałeś, czy się tylko wkręciłeś? Mogłeś powiedzieć.
66 Rajd Polski 2 dzień 3/3
OSKAR - Wto 30 Cze, 2009 C.D.
66 Rajd Polski 3 dzień 1/3 Najlepsze jest wypowiedz kierowców od 0.45 sekundy do 1.14 sekundy
66 Rajd Polski 3 dzień 2/3
66 Rajd Polski 3 dzień 3/3
mi - Wto 30 Cze, 2009 pytanie nie do końca na temat, ale blisko. Pod Gołębiewskim stało takie coś w dużej ilości, wszystkie na szutrowych gumach, z klatkami i paroma jeszcze modami, każdy z inną flagą na zadzie. Ktoś wie ocb?
Anonymous - Wto 30 Cze, 2009 Zespół Forda (w tym pewnie stobart) zapoznaje się z trasą takimi pojazdami.Stf - Wto 30 Cze, 2009 OSKAR - Wto 30 Cze, 2009 No grubo grubo
Oni przez te lasy latali po 200km/h!!!!!!
Dla mnie to nie do pojęcia jest.
Maja jaja chłopaki,albo brak 5 klepki qbus - Wto 30 Cze, 2009 Myśle że w temacie już wszystko zostało napisane, najlepszy rajd na jakimkolwiek byłem do tej pory, czolowka robi mega gruba robote a Novikov jak troche pojezdzi jest swietnym materialem na mistrza swiata. Ani Latvala ani Hirvonen nie robili takich czasow jak on w 1 sezonie startow.