Marek23 - Wto 03 Maj, 2011 Grzybek wyleciał na drugim oesie, takie wieści.106 - Wto 03 Maj, 2011 ciekawe jak tam dudziak na prawym sie spisuje jeszcze na kilka dni przed startem
pytal czy bym za niego nie podyktowal
wiadomo cos wiecej o bartku? mocny dzwon?GeKo - Wto 03 Maj, 2011 Podobno przepałował jakieś hamowanie, ogólnie mega ślisko jest i ciężko.Marek23 - Wto 03 Maj, 2011 On zawsze na suchym hamuje wręcz nierealnie późno,ale jak widać na ślskim taka strategia nie popłaca.GeKo - Wto 03 Maj, 2011 Marek nie ppiernicz, każdy moze popełnić błąd, niezależnie czy to jest rajd o pietruszkę czy MŚ. Lancerem z Pelikańskim na Barbórce na mega syfie szli łeb w łeb.Kuner - Wto 03 Maj, 2011 Barbórka to nie rajd Anonymous - Wto 03 Maj, 2011 Byłem na chwile,zmarzłem/zmokłem ,wynudziłem się . Co za talent wypakował type'em na dojazdówce?Marek23 - Wto 03 Maj, 2011
Cytat:
Marek nie ppiernicz, każdy moze popełnić błąd, niezależnie czy to jest rajd o pietruszkę czy MŚ. Lancerem z Pelikańskim na Barbórce na mega syfie szli łeb w łeb.
Ale ja go wogóle nie krytykuje Geko, po prostu pisze,że zawsze mega poźno aczkolwiek skutecznie hamuje. Ale pewno był jakaś kałuża i tyle. Z Pelikańskim bym go nie porównywał jednak. Może w mieście,ale na oesie nie ten format kierowcy.martin.h - Wto 03 Maj, 2011
p106rallye napisał/a:
Co za talent wypakował type'em na dojazdówce?
Ja byłem tylko na Autodromie, pogoda całkowicie odebrała mi chęć do jakiejkolwiek oglądary
civic
Kuner - Wto 03 Maj, 2011 Jak Cieszyńska to się mówi że Cieszynka czy cuś bo ja to wychowany na jednej prawdziwej Barbórce jestem która rajdem dla mnie nie jest Marek23 - Wto 03 Maj, 2011
Kuner napisał/a:
bo ja to wychowany na jednej prawdziwej Barbórce jestem która rajdem dla mnie nie jest
qbica - Wto 03 Maj, 2011
p106rallye napisał/a:
Byłem na chwile,zmarzłem/zmokłem ,wynudziłem się . Co za talent wypakował type'em na dojazdówce?
ja również... a typere tez mijaliśmy, pewnie go posmykało przy wyprzedzaniu i przypierdzielil w barierke Marek23 - Wto 03 Maj, 2011 qbica, a wiesz jakie wyniki?