To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RD3L] Wszystko o RD3L

Marek23 - Wto 03 Maj, 2011

Grzybek wyleciał na drugim oesie, takie wieści.
106 - Wto 03 Maj, 2011

ciekawe jak tam dudziak na prawym sie spisuje ;D jeszcze na kilka dni przed startem
pytal czy bym za niego nie podyktowal :D

wiadomo cos wiecej o bartku? mocny dzwon?

GeKo - Wto 03 Maj, 2011

Podobno przepałował jakieś hamowanie, ogólnie mega ślisko jest i ciężko.

On zawsze na suchym hamuje wręcz nierealnie późno,ale jak widać na ślskim taka strategia nie popłaca.
GeKo - Wto 03 Maj, 2011

Marek nie ppiernicz, każdy moze popełnić błąd, niezależnie czy to jest rajd o pietruszkę czy MŚ. Lancerem z Pelikańskim na Barbórce na mega syfie szli łeb w łeb.
Kuner - Wto 03 Maj, 2011

Barbórka to nie rajd :ass:
Anonymous - Wto 03 Maj, 2011

Byłem na chwile,zmarzłem/zmokłem ,wynudziłem się . Co za talent wypakował type'em na dojazdówce?

Cytat:
Marek nie ppiernicz, każdy moze popełnić błąd, niezależnie czy to jest rajd o pietruszkę czy MŚ. Lancerem z Pelikańskim na Barbórce na mega syfie szli łeb w łeb.

Ale ja go wogóle nie krytykuje Geko, po prostu pisze,że zawsze mega poźno aczkolwiek skutecznie hamuje. Ale pewno był jakaś kałuża i tyle. Z Pelikańskim bym go nie porównywał jednak. Może w mieście,ale na oesie nie ten format kierowcy.

martin.h - Wto 03 Maj, 2011

p106rallye napisał/a:
Co za talent wypakował type'em na dojazdówce?

o_O

Ja byłem tylko na Autodromie, pogoda całkowicie odebrała mi chęć do jakiejkolwiek oglądary :/

Kuner napisał/a:
Barbórka to nie rajd :ass:

Cieszyńska :]

GeKo - Wto 03 Maj, 2011

Kuner, Cieszyńska 2005 rok, śnieg, syf, błoto, mokry asfalt, absolutnie nieprzewidywalne warunki.
Anonymous - Wto 03 Maj, 2011

Takie dwa słabe filmiki :
clio

civic

Kuner - Wto 03 Maj, 2011

Jak Cieszyńska to się mówi że Cieszynka czy cuś bo ja to wychowany na jednej prawdziwej Barbórce jestem która rajdem dla mnie nie jest :)

Kuner napisał/a:
bo ja to wychowany na jednej prawdziwej Barbórce jestem która rajdem dla mnie nie jest :)
:*
qbica - Wto 03 Maj, 2011

p106rallye napisał/a:
Byłem na chwile,zmarzłem/zmokłem ,wynudziłem się . Co za talent wypakował type'em na dojazdówce?

ja również... a typere tez mijaliśmy, pewnie go posmykało przy wyprzedzaniu i przypierdzielil w barierke :>

qbica, a wiesz jakie wyniki?