HydePark - Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!
CHRZANEK - Śro 29 Lip, 2009 Dzisiaj miałem straszny sen:
PCS kupił samochód...
Na szczęście to tylko sen Franek - Śro 29 Lip, 2009 w210 w dyszlu przed liftem (pare lat temu). I nadal twierdze ze byl praktycznie bezawaryjny (za to blacha z dupy).
Ale niech bart nie mowi ze na sile sie udzielam, bo serwis wychodzil mega konkurencyjnie i auto bylo tanie w eksploatacji. I nie mowie o kolezankach od pana Zbyszka, tylko o ASO.pcs - Śro 29 Lip, 2009
strick napisał/a:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9330796
Punto 2007 za 35
Strick, a Ty uparcie wklejasz auta, ktorych nikt nie chce bo sa skladane z przystanku. To jest "Gorzów Wlkp. " i chocby napisal ze jest 300% bezwypadkowy to nie uwierze. Zeby mu sie oplacalo sprzedac za 35tys to musialby je kupic za 25tys, czy Ty wierzysz ze niemiec sprzedal roczne auto z przebiegiem 20tys km za 35% ceny ktora zaplacil w salonie?
w sobote jade na urlop wiec przerywam moje katusze na 2 tygodnie.strick - Śro 29 Lip, 2009
Franek napisał/a:
w210 w dyszlu przed liftem (pare lat temu). I nadal twierdze ze byl praktycznie bezawaryjny (za to blacha z dupy).
Franek to sa auta sprzed 10 lat, takich aut juz nie ma.
Nie mozesz tamtych merców porównywac do aktualnych. Wtedy, a teraz to przepasc...
PCS sorry, juz nie wkleje zadnego innego.
Nie bede Cie juz denerwował.
Powodzenia w zakupie auta.Michał - Śro 29 Lip, 2009 bierzesz paska od mojego starego bo właśnie sprzedaje.
1.9 tdi po chipie w diagtroniku. 2002 listopad kupiony w salonie VW
Przebieg jakieś 132 tyś, czarny, z jasnym wnętrzem
chyba najlepsze radio wtedy di wybrania, klimatronic a nie pokrętła, milion kurtyn i poduszek. Wymieniony przedni zderzak bo został skoszony ... jak cie to interere to daj znaka na PW.Franek - Śro 29 Lip, 2009 strick, masz racje co do jakosci. Ale uparcie trzymam sie wersji ze ASO i czesci sa tanie.
pcs, nie mam zamiaru robic tu offa ale uwazam, ze to co piszemy merytorycznie cos tu wnosi.pcs - Śro 29 Lip, 2009 wklejaj, wklejaj tylko ze wylacznie kupione w kraju.
nie da sie ukryc ze w latach 90tych bylo znacznie latwiej o dobre auto ... teraz co drugi nowy samochod ma jakies fuckupy ...mi - Śro 29 Lip, 2009 Franek - czy Ty jeździsz fordem? Franek - Śro 29 Lip, 2009 tak, czemu pytasz?mi - Śro 29 Lip, 2009 tak tylko... A czy marzysz o focusie turbo?Franek - Śro 29 Lip, 2009 mi, nie prowokuj szymlorek - Śro 29 Lip, 2009 coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze paski byly dziwacznie konfigurowane
michałowy ma wielofunkcyjna kierownice i 4 szyby w prądzie a mimo to manualna klime i małe mfa.
Mojego starego ma kolorową navi, duze mfa, climatronic a zwykla kierownice i szyby na korbke z tyłu
kto wymyślał te pakiety wyposażenia
Michał cacy tapicerka i do tego salonowy..
Marek23 napisał/a:
I tak się skończy na tdi,jak znam zycie to bedzie passat kombi
jasnowidz... Michał - Śro 29 Lip, 2009 Szmylorku - to nie jest srodek mojego passata ...
pokazałem tylko kolor wnętrza.
U mnie jest inne radio na jeden din + zmieniarka na 6 plyt, klimatronic z wyświetlaczem, pełna elektryka, brak kierownicy z przyciskami. Inna jest wogóle kierka