Zdjęcie jeszcze za czasów Kaśki ale graty pozostały.
Stabi z eg6 już dawno kupiłem i tak leży i nie może trafić w odpowiednie miejsce.rasta - Pon 02 Sie, 2010
Janusz napisał/a:
tak mi sie wydaje bo na torze dosżły mnie słuchy ze na mokrym miałem najlepszy czas, potem był rasta, i Ty (ehhh ta skromność) ale moze mnie ktoś w błąd wprowadził. Pamiętam natomiast ze mój brat miał moim clio 1;37 a ja mu włożyłem chyba 3-4 sekundy
Te czasy wszystkie były na mokry, tylko, ze ty jechałeś ostatni i miałeś że tak powiem najmniej mokro, w drugim przejedzie dowaliłem już sporo sekund i mnie nie dopadłeś 106 - Pon 02 Sie, 2010 janusz sie wtedy nie scigal....
rasta - Pon 02 Sie, 2010 Chciałbyś, mało nie zakatował tego francuskiego padła Loko - Wto 03 Sie, 2010 Czasy z mokrego są nie do porównania, tak jak Rasta zauważył, praktycznie każde kółko jest inne, chyba że wszyscy jeżdżą w ulewie jeden za drugim to warunki są takie same , ale tak nigdy nie ma.
Co do napinki, to motyla noga, jak ktoś ma jaja to się napina, rywalizacja jest wpisana w geny od wieków i bardzo dobrze Marek23 - Wto 03 Sie, 2010 Nie wierzę,ze Rasta był drugi na mokrym... Cos Ci się Janusz pomyliło,to jest FOCUS TURBO bizon - Wto 03 Sie, 2010
KarQ napisał/a:
Co to dokładnie asr
zakladasz go jako wzmocnienie, bo inaczej stabi z itr, czy inny aftermarket, ale podobnie gruby ci urwie pare czesci z budy
a zeby nie robic ot, to gratuluje panom dobrej zabawy alez wam zazdroszcze gre - Wto 03 Sie, 2010 sam bym chętnie wybrał sie na Radom ...ktoś chetny do ogarnięcia organizacji rasta - Wto 03 Sie, 2010
Marek23 napisał/a:
Nie wierzę,ze Rasta był drugi na mokrym... Cos Ci się Janusz pomyliło,to jest FOCUS TURBO
A tak na poważnie, uważam, że na mokrym pojechał bym szybciej N/A niż T.Janusz - Wto 03 Sie, 2010
rasta napisał/a:
Te czasy wszystkie były na mokry, tylko, ze ty jechałeś ostatni i miałeś że tak powiem najmniej mokro, w drugim przejedzie dowaliłem już sporo sekund i mnie nie dopadłeś
no tak na jeszcze bardziej suchym jak wykręciłeś 1:27,XX ja chyba miałem niskie 1:29 ale wtedy praktycznie cały tor był przeschnięty poza dwoma zakrętami
106 napisał/a:
janusz sie wtedy nie scigal....
tak, ja tam pojechałem podryfować nie zależało mi na czasach
Cytat:
Chciałbyś, mało nie zakatował tego francuskiego padła