To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - TrackDay razem z Coltami Radom

KarQ - Pon 02 Sie, 2010

bizon napisał/a:
asr + stabi z itr :]

Co to dokładnie asr :?:

Mam takie coś:

http://img201.imageshack.us/img201/5580/24we2.jpg

Zdjęcie jeszcze za czasów Kaśki ale graty pozostały.

Stabi z eg6 już dawno kupiłem i tak leży i nie może trafić w odpowiednie miejsce.

rasta - Pon 02 Sie, 2010

Janusz napisał/a:
tak mi sie wydaje bo na torze dosżły mnie słuchy ze na mokrym miałem najlepszy czas, potem był rasta, i Ty (ehhh ta skromność) ale moze mnie ktoś w błąd wprowadził. Pamiętam natomiast ze mój brat miał moim clio 1;37 a ja mu włożyłem chyba 3-4 sekundy

Te czasy wszystkie były na mokry, tylko, ze ty jechałeś ostatni i miałeś że tak powiem najmniej mokro, w drugim przejedzie dowaliłem już sporo sekund i mnie nie dopadłeś :P

106 - Pon 02 Sie, 2010

janusz sie wtedy nie scigal....

;D

rasta - Pon 02 Sie, 2010

Chciałbyś, mało nie zakatował tego francuskiego padła :lol2:
Loko - Wto 03 Sie, 2010

Czasy z mokrego są nie do porównania, tak jak Rasta zauważył, praktycznie każde kółko jest inne, chyba że wszyscy jeżdżą w ulewie jeden za drugim to warunki są takie same :D , ale tak nigdy nie ma.

Co do napinki, to motyla noga, jak ktoś ma jaja to się napina, rywalizacja jest wpisana w geny od wieków i bardzo dobrze :faja:

Marek23 - Wto 03 Sie, 2010

Nie wierzę,ze Rasta był drugi na mokrym... Cos Ci się Janusz pomyliło,to jest FOCUS TURBO :rotfl:
bizon - Wto 03 Sie, 2010

KarQ napisał/a:
Co to dokładnie asr :?:

zakladasz go jako wzmocnienie, bo inaczej stabi z itr, czy inny aftermarket, ale podobnie gruby ci urwie pare czesci z budy ;D

a zeby nie robic ot, to gratuluje panom dobrej zabawy :) alez wam zazdroszcze :)

gre - Wto 03 Sie, 2010

sam bym chętnie wybrał sie na Radom ...ktoś chetny do ogarnięcia organizacji ;) :jupi:
rasta - Wto 03 Sie, 2010

Marek23 napisał/a:
Nie wierzę,ze Rasta był drugi na mokrym... Cos Ci się Janusz pomyliło,to jest FOCUS TURBO :rotfl:

:lol2: :lol2: :lol2:

A tak na poważnie, uważam, że na mokrym pojechał bym szybciej N/A niż T.

Janusz - Wto 03 Sie, 2010

rasta napisał/a:
Te czasy wszystkie były na mokry, tylko, ze ty jechałeś ostatni i miałeś że tak powiem najmniej mokro, w drugim przejedzie dowaliłem już sporo sekund i mnie nie dopadłeś :P

no tak :p na jeszcze bardziej suchym jak wykręciłeś 1:27,XX ja chyba miałem niskie 1:29 :P ale wtedy praktycznie cały tor był przeschnięty poza dwoma zakrętami :p

106 napisał/a:
janusz sie wtedy nie scigal....

tak, ja tam pojechałem podryfować :rotfl: nie zależało mi na czasach ;D

Cytat:
Chciałbyś, mało nie zakatował tego francuskiego padła :lol2:

to było już na kompletnie suchym :P

P.S sam masz stuningowane padło Ooooo ;p