ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!
zefir - Pon 10 Sty, 2011 acha i taki fiknalem czas evo
1:26:501, dramatu nie ma, mam pomysl gdzie urwac jeszcze 0,2/0,3 sec, jesli bede robil powtarzalne miedzyczasy na pozostalych sektorach.
a Pp ta opcja z kiera momo jest mega dobra, musze pomyslec pP - Pon 10 Sty, 2011 jedyny minus to fakt, że jest za mała (da się przyzwyczaić) no i nie wiem skonfigurować przyciski...działa gaz, hamulec, biegi w manetkach, skręcanie no i play sam przypisuje oznaczenia do tych 6ciu czerwonych..pewnie się da to ogarnąć ale jednoczesnie mozna uzywac pada zefir - Pon 10 Sty, 2011 przyciski sa nie potrzebne wazne wlasciwie kiera , manetki i pedaly smigaly
generalnie dodalem aukcje do obserwowanych i chyba se kupie tylko montaz do stolika odpada ze wzgledu na jego beznadziejna konstrukcjeMarek23 - Pon 10 Sty, 2011 Ide zagrac, bo widze,ze jednak ekipa sobie leci...Bad-i - Pon 10 Sty, 2011
pP napisał/a:
ja tego nie zmieniałem..standardowo jest niskie i chodzi o ustawienia na deszczu a takiego raczej nie przewiduje
ok, w takim razie gram na tym samym. 20 minut przed obiadem
i 15 minut po obiedzie
pP - Pon 10 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
20 minut przed obiadem
Bad-i napisał/a:
15 minut po obiedzie
kurde nie wierzę..ja np. po obiedzie jestem cięższy!Bad-i - Pon 10 Sty, 2011
pP napisał/a:
Bad-i napisał/a:
20 minut przed obiadem
Bad-i napisał/a:
15 minut po obiedzie
kurde nie wierzę..ja np. po obiedzie jestem cięższy!
A ja mam wiecej siły i bardziej dusze gaz w zakręcie
p.s. zastanawia mnie na tym torze jedna rzecz. Wezmy ostatni prawy 3kowy zakręt (nie ten przed sama linia startu tylko ten wczesniejszy).
Mozna go jechac na dwa sposoby, albo lekko zdejmujemy i jedziemy go na gorze IIIki albo idziemy oporem i jedziemy dołem IVki. Zastanawia mnie czy na IV mimo ze ma niskie obroty jedzie szybciej - na pewno jechanie tego zakretu na IV jest lepsze jezeli szykujemy sie do nastepnego. Bo wtedy linie start/meta przekraczamy juz grubo na Vce
Dodam ze takich zakretow w ktorych mozna (sztucznie) zredukowac lub tez nie jest z 4-5 na tym torze.DeeS - Pon 10 Sty, 2011 IV bieg- generalnie w tej grze tak to jest zrobione ze jesli mamy problem z zakretem i biegiem przed zakretem czyli wbic 3 czy 4 to lepiej ten wyzszy
Mialem momo kiedys , dobra kiera ale maly kat kierownicy bo chyba 270 stopni.... Ja juz btm nie mogl na tak malym, zastanowil bym sie jeszcze nad
http://allegro.pl/logitec...1407880627.htmlKarQ - Pon 10 Sty, 2011 Bad-i, ja jadę go IVką i wychodzi na to że jest szybciej.zefir - Pon 10 Sty, 2011 powiem CI dees ze ta za 600zl ze stojakiem jest mega ), powiedz mi czy moga byc jakies ukryte wady tej kiery, czy sa mega delikatne?? bo troche nie lubie kupowac uzywanych rzeczy.anjas - Pon 10 Sty, 2011 ja mam swoją kierę (właśnie taką jak ta ze stojakiem) już 4 lata, nie gram może jakoś bardzo intensywnie, ale nie mam z nią żadnych problemówDeeS - Pon 10 Sty, 2011 Jak to uzywana , trzeba zapytac najpierw czy albo nawet jakie luzy ma kierownica chociaz w tej nie powinno bo byc . To jeszcze zalezy jak byla uzytkowana ale generalnie jest to b. dobra kiera no i oczywiscie kat obrotu 900 stopni.
Rowniez mialem to kierownice i bylem mega zadowolony. jedyny minus tej kiero to zamiast lopatek/manetek do zmiany biegow sa takie hmm PRZYCISKI ale oczywiscie do przyzwyczajenia.
tylko teraz z kolei trzeba sie zastanowic skoro 600 mozesz wydac to poszukaj g25 ale wtedy problem ze stojakiem. Obie sa spoko .