To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!

zefir - Pon 10 Sty, 2011

acha i taki fiknalem czas evo :D
1:26:501, dramatu nie ma, mam pomysl gdzie urwac jeszcze 0,2/0,3 sec, jesli bede robil powtarzalne miedzyczasy na pozostalych sektorach.

Uploaded with ImageShack.us

a Pp ta opcja z kiera momo jest mega dobra, musze pomyslec :D

pP - Pon 10 Sty, 2011

jedyny minus to fakt, że jest za mała (da się przyzwyczaić) no i nie wiem skonfigurować przyciski...działa gaz, hamulec, biegi w manetkach, skręcanie no i play sam przypisuje oznaczenia do tych 6ciu czerwonych..pewnie się da to ogarnąć ale jednoczesnie mozna uzywac pada :)
zefir - Pon 10 Sty, 2011

przyciski sa nie potrzebne wazne wlasciwie kiera , manetki i pedaly smigaly :D
generalnie dodalem aukcje do obserwowanych i chyba se kupie :D tylko montaz do stolika odpada ze wzgledu na jego beznadziejna konstrukcje

Marek23 - Pon 10 Sty, 2011

Ide zagrac, bo widze,ze jednak ekipa sobie leci...
Bad-i - Pon 10 Sty, 2011

pP napisał/a:
ja tego nie zmieniałem..standardowo jest niskie i chodzi o ustawienia na deszczu a takiego raczej nie przewiduje :)

ok, w takim razie gram na tym samym. 20 minut przed obiadem

i 15 minut po obiedzie :]

pP - Pon 10 Sty, 2011

Bad-i napisał/a:
20 minut przed obiadem

Bad-i napisał/a:
15 minut po obiedzie

kurde nie wierzę..ja np. po obiedzie jestem cięższy!

Bad-i - Pon 10 Sty, 2011

pP napisał/a:
Bad-i napisał/a:
20 minut przed obiadem

Bad-i napisał/a:
15 minut po obiedzie

kurde nie wierzę..ja np. po obiedzie jestem cięższy!

A ja mam wiecej siły i bardziej dusze gaz w zakręcie ;D

p.s. zastanawia mnie na tym torze jedna rzecz. Wezmy ostatni prawy 3kowy zakręt (nie ten przed sama linia startu tylko ten wczesniejszy).

Mozna go jechac na dwa sposoby, albo lekko zdejmujemy i jedziemy go na gorze IIIki albo idziemy oporem i jedziemy dołem IVki. Zastanawia mnie czy na IV mimo ze ma niskie obroty jedzie szybciej :] - na pewno jechanie tego zakretu na IV jest lepsze jezeli szykujemy sie do nastepnego. Bo wtedy linie start/meta przekraczamy juz grubo na Vce ;)

Dodam ze takich zakretow w ktorych mozna (sztucznie) zredukowac lub tez nie jest z 4-5 na tym torze.

DeeS - Pon 10 Sty, 2011

IV bieg- generalnie w tej grze tak to jest zrobione ze jesli mamy problem z zakretem i biegiem przed zakretem czyli wbic 3 czy 4 to lepiej ten wyzszy :)

Mialem momo kiedys , dobra kiera ale maly kat kierownicy bo chyba 270 stopni.... Ja juz btm nie mogl na tak malym, zastanowil bym sie jeszcze nad

http://allegro.pl/logitec...1406245484.html

http://allegro.pl/kierown...1407339330.html G25 600 zł polecam sam mam taka.

http://allegro.pl/logitec...1407880627.html

KarQ - Pon 10 Sty, 2011

Bad-i, ja jadę go IVką i wychodzi na to że jest szybciej.
zefir - Pon 10 Sty, 2011

powiem CI dees ze ta za 600zl ze stojakiem jest mega :) ), powiedz mi czy moga byc jakies ukryte wady tej kiery, czy sa mega delikatne?? bo troche nie lubie kupowac uzywanych rzeczy.
anjas - Pon 10 Sty, 2011

ja mam swoją kierę (właśnie taką jak ta ze stojakiem) już 4 lata, nie gram może jakoś bardzo intensywnie, ale nie mam z nią żadnych problemów
DeeS - Pon 10 Sty, 2011

Jak to uzywana , trzeba zapytac najpierw czy albo nawet jakie luzy ma kierownica chociaz w tej nie powinno bo byc . To jeszcze zalezy jak byla uzytkowana ale generalnie jest to b. dobra kiera no i oczywiscie kat obrotu 900 stopni.

Rowniez mialem to kierownice i bylem mega zadowolony. jedyny minus tej kiero to zamiast lopatek/manetek do zmiany biegow sa takie hmm PRZYCISKI ale oczywiscie do przyzwyczajenia.

tylko teraz z kolei trzeba sie zastanowic skoro 600 mozesz wydac to poszukaj g25 ale wtedy problem ze stojakiem. Obie sa spoko .

+10 na dzielni napewno!

zefir - Pon 10 Sty, 2011

http://allegro.pl/kierown...1407339330.html

ale ja mowie o tej :) )) to g25 ze stojakiem za 600zl od reki :D

Stf - Pon 10 Sty, 2011

pP muszę Cię pozbawić momo niestety bo za dobre czasy na niej robisz ;)

a tak na poważnie to masz pewu.

DeeS - Pon 10 Sty, 2011

bierz, dobra cena