Bad-i - Wto 25 Paź, 2011 to ja juz nic nie rozumiem, przeciez tyle osob liczylo ze jak Kajtka wyklucza to MP zostanie Bryan a nie Sołowow. A tutaj po punktacji widac ze Sołowow wiedział co robi.....Marek23 - Wto 25 Paź, 2011 Dziwna sytuacja. Ale chylę czoła przed Kajtem. To serio wyjatkowa sprawa, by wygrywać R4 z S2000. Jest chłopak dobry.Mick - Nie 30 Paź, 2011 Co do plotek z RSMP to słyszałem, że Sołowczyc sprzedał swoją Fiestę S2000 chłopakowi z pucharu Fiesty Jarosław K. gdyby ktoś jeszcze nie wiedział.
A co z Kajtem w przyszłym sezonie? Będzie S2000?anjas - Pon 31 Paź, 2011 Kaczyński będzie jeździł w pucharze fiesty??? Ale on przeciez nawet prawka nie ma... Mick - Pon 31 Paź, 2011
anjas napisał/a:
Kaczyński będzie jeździł w pucharze fiesty??? Ale on przeciez nawet prawka nie ma...
Kto będzie vipem?? kto żółty , kto zielony?Anonymous - Czw 01 Gru, 2011
Cytat:
Kto będzie vipem??
KUBASEmerytRs2 - Czw 01 Gru, 2011 nie, On już nim jest bizon - Czw 01 Gru, 2011 kubasa nie bedzie, udziela chuckowi norrisowi audiencji Yarko - Pią 02 Gru, 2011 barbórka, heritage
Kuner - Pią 02 Gru, 2011 Yarko, a gdzie mój Lamus?Yarko - Pią 02 Gru, 2011
Kuner napisał/a:
Yarko, a gdzie mój Lamus?
jak to gdzie ? jutro na podium
powodzenia ziom, jutro mam imieniny ojca więc muszę ogarniać różne tematy, ale może uda mi się wpaść
PS: na zdjęciu Tercjak, jakby ktoś nie rozpoznał w oficjalnej galerii na stronie rajdu barbórki CHRZANEK - Pią 02 Gru, 2011 Tercjak = Historia polskiego motorsportu.Anonymous - Sob 03 Gru, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Tercjak = Historia polskiego motorsportu.
od gwiazdora do penisów amatora no name - Sob 03 Gru, 2011 Gdzie ma być ta relacja z Barbórki ?