Teraz media, a Watykan specjalizuje się w molestowaniu dzieci
Nie bardziej niż przeciętny Kowalski arssss - Wto 12 Mar, 2013
GeKo napisał/a:
siema napisał/a:
GeKo napisał/a:
To niestety nic nie zmieni, kiedyś trzeba wypłacić tą kasę z Paypala do banku.
Po co? Teraz za wszystko płacisz przelewem przez PayU, jak się wszyscy obrażą na konta bankowe, będziesz po prostu płacił PayPalem.
Ale kiedyś trzeba tą gotówkę wypłacić w końcu i bez banku się nie obejdzie.
2 Paypal czy inne tego typu zabawki ściągają niezły haracz.
Wiadomo bedzie się kombinować, ale wystarczy ustawa nakazująca takiemu paypalowi udostępnienie dokumentacji US i po zabawie.
No nie do końca,możesz z konta PAYPAL doładować kartę PREPAID np z mbanku i wypłacasz sobie gotóweczkę w bankomacie.M - Wto 12 Mar, 2013 LOL - jaka ironia losu http://wpolityce.pl/wydar...iast-spozywczej
(ta afera jest pięknie wyciszana)Anonymous - Wto 12 Mar, 2013
M napisał/a:
(ta afera jest pięknie wyciszana)
Też mam takie wrażenie.
(a to przecież poważna sprawa)was79 - Wto 12 Mar, 2013 To pewnie spisek
(Chociaż drżę o zdrowie)M - Wto 12 Mar, 2013 Spiseg!
No ale takiego "źródła" mi nie podważycie - przykro mi http://uwaga.tvn.pl/58797...n,reportaz.htmldzik - Wto 12 Mar, 2013
M napisał/a:
Nie bardziej niż przeciętny Kowalski
To czego dopuszczał się bezkarnie ta mafia jest ciężkie do przebicia, w głowie na szybko mam tylko numery ze sprzedażą dzieci w Hiszpanii, Azyle sióstr magdalenek itd.
Jak Kowalski zgwałci dziecko to ląduje z wyrokiem, jak ksiądz to zmieniają mu parafię.M - Wto 12 Mar, 2013 Problem jest tylko taki ze nie potrafisz udowodnic tego co napisales.GeKo - Wto 12 Mar, 2013 Z Ciekawostek polskiego przedsiębiorcy.
Godz 11, wchodzi dwóch typów, dzień dobry czy mozna z właścicielem.
Państwowa Inspekcja Handlowa.
Ogólnie nic strasznego (w tym przypadku) Bo wzięli sobie na tapetę produkty Metabo i zaczęli sprawdzać czy wszystkie normy itp. gówna są zawarte na tabliczkach oraz instrukcjach.
Wkurzające jest to że musiałem im dać do sprawdzenia 5-6 produktów odszukać faktury zakupu na to, a niektóre sprzed 1,5roku. kserować milion dokumentów i tak siedzieli 4h. Po czym powiedzieli ze posiedzą jeszcze trochę bo nie mogą skończyć zbyt wcześnie
Wg mnie jak mają jakiś problem, to niech sobie jadą do generalnego przedstawiciela na Polskę i niech on się z nimi bawi, a nie rozpieprzają mi pół dnia pracy. W sumie to 2 dni, bo jutro też przychodzą.
A przy okazji dowiedziałem się.
Jeśli jesteś producentem wędlin to PIH musi Cię uprzedzić o kontroli Czyli jest czas na zamianę soli wypadowej na zwykłą. Koniny na wołowinę, i utylizację przeterminowanego mięcha.
Firma Topex ma podobno najlepsze broszurki w kraju względem norm, ale czy to co jest w środku kogoś nie trzepnie, no tego to już nikt nie wie was79 - Wto 12 Mar, 2013
M napisał/a:
Problem jest tylko taki ze nie potrafisz udowodnic tego co napisales.
Nawet na wiki jest caly temat, lacznie z podzialem na kraje, polecam przeczytacM - Wto 12 Mar, 2013
was79 napisał/a:
M napisał/a:
Nawet na wiki jest caly temat, lacznie z podzialem na kraje, polecam przeczytac
Chociaz zalinkujdzik - Wto 12 Mar, 2013
M napisał/a:
Odpowiesz?M - Wto 12 Mar, 2013 Juz odpowiadam.
Proszę Cię abyś liczbowo udowodnił mi że ilość przypadków pedofilskich w kosciele odbiega od sredniej w spoleczenstwie.
Zupelnie nie zalezy mi na udowodnieniu Ci że się nie różni, chciałbym jednak żebyś potwierdził swoje słowa.
Ja mogę Ci podać tutaj i 100 linków z molestowaniem nieletenich, między innymi przez najwyższych działączy lobby lgbt i innych. Ale to jest bez znaczenia.
Więc poproszę takie wyliczenia/dane - inaczej dalej uważam że to co napisałeś jest nieprawdą.
I proszę bez osobistych wycieczek bo zwyczajnie będę ignorował.dzik - Wto 12 Mar, 2013 Zacytuj co z tego co napisałem nie jest prawda?
Gdzie napisałem o tym że ilość odbiega od średniej?M - Wto 12 Mar, 2013
dzik napisał/a:
Zacytuj co z tego co napisałem nie jest prawda?
z czego? że księża są kryci przez kościół? pewnie tak jest, ja tego nie podważam
dzik napisał/a:
Gdzie napisałem o tym że ilość odbiega od średniej?
Jednak to odebrałem jako negację:
dzik napisał/a:
M napisał/a:
Nie bardziej niż przeciętny Kowalski
[...]
To w końcu jak uważasz?
Zobacz raport Shakeshafta o pedofilii w USA, gdzie najgorszą grupą molestującą nieletnich są nauczyciele i gdzie odsetek jest 100 razy większy niż wśród księży.
Sądzę że księża to tacy sami ludzie jak my, może niektórzy trochę zdziwaczali rolą którą pełnią w społeczeństwie.