Anonymous - Śro 19 Mar, 2008 To mowicie, ze trzeba klekac do miecza zeby zostac klubowiczem? Ouszit... Anonymous - Śro 19 Mar, 2008 raz z mieczem raz przed mieczem....
Nie narzekaj ... KonradMK - Śro 19 Mar, 2008 jeden taki kiedyś należał do klubu, po tym co mu się przydarzyło napisał nawet piosenkę
(nieoficjalnie wiadomo że chodzi w niej o prezesa):
"Ile dałbym by zapomnieć cię, wszystkie chwile te,
które są na nie, bo chcę nie myśleć o tym już,
zdmuchnąć wszystkie wspomnienia niczym zaległy kurz,
tak już po prostu nie pamiętać sytuacji,
gdy do miecza klękam, wiem,
nie wyrwę się chociaż bardzo chcę, mam nadzieję że to wiesz i ty. "
Łukasz, WIESZ? saxorulez - Śro 19 Mar, 2008 taki life..
miecz ostry jest i niejdnego już zakuł
ale człowiek po mieczowaniu staje się kimś zupełnie innym - np. sharxKonradMK - Śro 19 Mar, 2008 takie mieczowanie potrafi zmienić człowieka, to fakt, niejedna do dziś przyznaje, że nie jest już tą samą osobą Nie podoba mi się tylko powiedzenie "Kto mieczem wojuje, od miecza ginie". Wolałbym nie mieć przyjemności Anonymous - Czw 20 Mar, 2008 czy nie lepiej zmienic nazwe tematu na : "tu witamy sie z mieczem ?"Jakarti - Czw 20 Mar, 2008 najlepiej jak sie ogarniecie i przeniesiecie te dyskusje matrymonialne do O WSZYSTKIM I O NICZYM
jak temat mowi TU SIE WITAMY wiec cisza ma byc. mam dzisiaj wolne wiec kazdy post nie na temat bedzie kasowany.
dziekuje. pa.Anonymous - Pią 21 Mar, 2008 Siemano, witam, czuje ze zagoszcze na tym forum dluzej, mam malo praktyki co do forum, ale powoli sie ucze, btw mam do sprzedania saxo vts 16v po dzwonie na chodzie, i wlasnie ogarniam do ktorego dzialu by wstawic ogloszenie, pozdrawiam i do uslyszenia!r26rulez - Pią 21 Mar, 2008 witaj bonczek
napisz cos wiecej o hondzie
a saxo do dzialu sprzedam/kupieJakarti - Pią 21 Mar, 2008
bonczek napisał/a:
Siemano, witam, czuje ze zagoszcze na tym forum dluzej
hehehehe wyroki boskie nie sa znane..
witamy Anonymous - Pią 21 Mar, 2008
Jakarti napisał/a:
hehehehe wyroki boskie nie sa znane..
To było ironiczne stwierdzenie bo moderatorzy jak policja, nie lubie tak M - Pią 21 Mar, 2008 Bonczek skad sie u nas wziales? k-mart - Pią 21 Mar, 2008 witam witam,
prosze zwrocic uwage na moj podpis......Anonymous - Pią 21 Mar, 2008 Witam wszystkich ponownie
Postaram sie teraz częściej tutaj do was zaglądać i sie udzielać na różne tematy...CHRZANEK - Pią 21 Mar, 2008