To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

Kenet - Czw 09 Paź, 2014

W każdym razie - lepiej nie palić.
was79 - Czw 09 Paź, 2014

Fajnie tak w obozach pracy, że rozliczają co do minuty :)
anjas - Sob 11 Paź, 2014

Kurde, co ci ludzi mają we łbach...
http://natemat.pl/119979,...w-samorzadowych

z drugiej strony - brudna kampania trwa. Wyciągani wypowiedzi sprzed lat nie jest fajne.

Anonymous - Sob 11 Paź, 2014

No i co poradzisz na to ze świat jest pełen kretynów,a niektórzy z nich robia kariery.

Tez mam ciekawego niusa-pewnie słyszeliście ze ruscy chca w Krakowie postawic pomnik "pomordowanym w polskich obozach koncentracyjnych" po wojne w 1920r.no i jak zwykle gazeta mnie nie zawiodła
http://wyborcza.pl/1,7596...k_Rosjanom.html

anjas - Sob 11 Paź, 2014

rabarbar napisał/a:
wykle gazeta mnie nie zawiodła

e tam, jeden kretyn, który robi karierę w wyborczej i pisze jakies bzdury. Nic nie poradzisz ;)

M - Sob 11 Paź, 2014

Straszymy pisem + obiecujemy ile sie da.
O dziwi naród naprawdę jest głupi patrząc na wyniki sondaży za platformą.
No ale to w końcu najlepsi wśród najlepszych z najlepszych ludzi jakich nasze społeczeństwo może wydać.

anjas - Sob 11 Paź, 2014

M napisał/a:

Pisem straszyć nie trzeba. Sam sobą straszy.
Zresztą ludzie na szczęście pamiętają jeszcze 2005-2007.

Anonymous - Sob 11 Paź, 2014

anjas napisał/a:
M napisał/a:

az tak strasznie bylo?

M - Sob 11 Paź, 2014

rabarbar napisał/a:
anjas napisał/a:
M napisał/a:

az tak strasznie bylo?

Ja nie wiem, nikt juz nie mowi o pisie ani 2005-2007, nikt juz nie pamieta,
z tego co zauwazylem Ci co glosowali na po dwa razy z rzedu po prostu sie nie odzywaja - moze ze wstydu troszkę. A czesc i to nawet spora uwaza ze po to najfajniejszy najlepszy rzad jaki mogl nam sie trafic. Ja tam nikomu tej opinii nie odmawiam, dostalismy dokladnie to na co zasluzylismy.
Ktos dobrze na twitku wspomnial ze gdyby kaczor chodzil po dywanach tak jak kopaczowa z merklowa ostatnio to by sie media przez pol roku z niego smiali a tak cisza. To samo z przesluchaniem bienkowskiej do ke, kobita sie skompromitowala ale cisza w mediach :)

anjas - Sob 11 Paź, 2014

rabarbar napisał/a:
az tak strasznie bylo?

w moim odczuciu najgorsze lata po 1990 roku. Banda ignorantów dorwała się do władzy, Samoobrona, LPR. Aż strach było włączać TV. A widziałem sporo akcji z dość bliskiej perspektywy.

M napisał/a:
Ci co glosowali na po dwa razy z rzedu po prostu sie nie odzywaja - moze ze wstydu troszkę.

dziwne, bo ja widzę, że raczej ci si głosowali na PIS się do tego nie przyznają. Często ściemniają, że głosowali/będą głosować na inne partie.
Znam też kilka osób, które w 2007 roku oficjalnie przepraszały, że głosowały na PIS. Był nawet taki marsz w Warszawie, dość liczny.

M - Sob 11 Paź, 2014

pis byl dawno temu Andrzeju, mamy za soba dwie fantastyczne kadencje platformy :) Gorzej nie bedzie. Oczywiscie dla Ciebie bylo fantastycznie i zajebiscie i jest super caly czas - napiszesz jak sie domyslam :) A premier w metr pod ziemia kopacz jest rewelacyjna i prawie jak M. Thatcher.
Nie widze tutaj raczej pomostu w polemice :)

anjas - Sob 11 Paź, 2014

M napisał/a:
pis byl dawno temu Andrzeju

nie tak dawno niestety

M napisał/a:
mamy za soba dwie fantastyczne kadencje platformy

fantastyczne to może nie, ale trzeba dziękować Bogu, że w kryzysie nie rządził Kaczyński, bo jego pomysły na wyjście z kryzysu można było poznać na jego początku. Kto się interesuje ten pewnie pamięta

M napisał/a:
Oczywiscie dla Ciebie bylo fantastycznie i zajebiscie i jest super caly czas

Dla mnie jest OK ale myśląc o polityce nie myślę o sobie tylko o Polsce. Może stąd to niezrozumienie?

M napisał/a:
Nie widze tutaj raczej pomostu w polemice

Amen

M - Sob 11 Paź, 2014

anjas napisał/a:
fantastyczne to może nie, ale trzeba dziękować Bogu, że w kryzysie nie rządził Kaczyński, bo jego pomysły na wyjście z kryzysu można było poznać na jego początku. Kto się interesuje ten pewnie pamięta

Jakie? Podwyższanie vatu? Podwyższanie zusu? Zaciaganie gigantycznych pozyczek czy zatrudnienie kolejnej armii urzednikow?

anjas - Sob 11 Paź, 2014

Zadłużanie się zdecydowanie ponad to co proponował wtedy rząd.

Dlaczego PIS nie może wygrać żadnych wyborów?
Bo dużo modlą się za Polskę i Bóg ich słucha :)

M - Sob 11 Paź, 2014

anjas napisał/a:
Dlaczego PIS nie może wygrać żadnych wyborów?
Bo dużo modlą się za Polskę i Bóg ich słucha

To z kwejka Andrzeju? ;D
anjas napisał/a:
Zadłużanie się zdecydowanie ponad to co proponował wtedy rząd.

No jak patrze po wykresie to chyba rzeczywiscie pis byl u wladzy przez ostatnie lata: http://www.google.com/pub...&ind=false&icfg

A tu w odniesieniu do pkb:
http://www.google.com/pub...&ind=false&icfg