Tutaj tak tak nie jest - a że nie przywitałeś się najpierw to odrazu wpadłeś na cenzurowane za brak kultury anjas - Pią 21 Mar, 2008 dokładnie, bo my tu wszystkie kurtularne raczej somVlodarsky - Pią 21 Mar, 2008 i jo teżAnonymous - Pią 21 Mar, 2008 Ja sie przywitałem
teraz pogrzebie u was na forum, i poszukam postu w mojej sprawie Dariano - Pią 21 Mar, 2008 Witam wszystkich swiezaków Anonymous - Pon 24 Mar, 2008 Witam spowrotem , nielogowałem sie dlugo . (wyjazd do UK ) ale jestem .... co nowego . W pl miałem ostatnią czerwoną Renault 5 GT Turbo z silniczkiem z R11 GT Turbo od p106rallye jednak wyjazd zmusil mnie do sprzedania . auto ciagle jest w klubie R5KP i ma sie dobrze (remont budy ) u mnei praktycznie niezmienilo sie nic poczatki Clio RT potem Citroen ZX a teraz dalej Renault 5 GT Turbo '87 czarna bestia
Jeżeli kogoś interesuje to zapraszam zo zobaczenia autka na :
wdzianko też wdeche;DAnonymous - Pon 24 Mar, 2008 A to w robocie takie mam i tam zawsze robilem jak padało KonradMK - Pon 24 Mar, 2008 to tam nie ma dachów? Anonymous - Wto 25 Mar, 2008 Witam wszystkich na forum:)
Jestem posiadaczem czarnego bandyty jakim jest Mini Cooper S model R53 przed liftem:(.Jako że jestem już zboczony tuningiem(http://www.auto-motor-i-sport.pl/magazyn/Nissan-350Z-Biturbo-1148.html) i Coopera dotknie ręka modyfikacji a właściwie już dotknęła bo jak na razie wyposażyłem go w dolot Typhoon K&N a w tym tygodniu zamówiłem cały wydech Millteka( bo u GOKARTA ładnie pierdział:)no i w planach wtryski , rolka program...tak żeby było ponad 200 patatajów.Tu się chyba nie wrzuca zdjęc prawda?Michał - Wto 25 Mar, 2008 mozesz wrzucićAnonymous - Wto 25 Mar, 2008 A więc fotki mojego Mini Me
Michał - Wto 25 Mar, 2008 fajny bagażnik ...Vlodarsky - Wto 25 Mar, 2008
Michał napisał/a:
fajny bagażnik ...
megaaa ten bagażnik jest !! GOKART - Wto 25 Mar, 2008 Witamy, witamy, w końcu tu trafiłeś
powtórzę się i powiem że bardzo ładny miniak ale w czerni wygląda na mniejszy od mojego (trzeba się jakoś dowartościować )
Jest już nas siła 4 miniaków na forum a jak każdy podłubie swojego malucha to w sumie pęknie 1000 KM yeah
się czepiacie bagaznika, nie znacie się . Pojemność bagażnika przy wyborze hothatcha zajmuje 437 miejsce w kolejności chociaż inżynierowie nowego Civica Type R twierdzą inaczej