To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

saxorulez - Pią 21 Mar, 2008

bonczek napisał/a:
bo moderatorzy jak policja, nie lubie tak

Tutaj tak tak nie jest - a że nie przywitałeś się najpierw to odrazu wpadłeś na cenzurowane za brak kultury :)

anjas - Pią 21 Mar, 2008

dokładnie, bo my tu wszystkie kurtularne raczej som
Vlodarsky - Pią 21 Mar, 2008

i jo też
Anonymous - Pią 21 Mar, 2008

Ja sie przywitałem
teraz pogrzebie u was na forum, i poszukam postu w mojej sprawie :)

Dariano - Pią 21 Mar, 2008

Witam wszystkich swiezaków :)
Anonymous - Pon 24 Mar, 2008

Witam spowrotem :) , nielogowałem sie dlugo . (wyjazd do UK ) ale jestem .... co nowego . W pl miałem ostatnią czerwoną Renault 5 GT Turbo z silniczkiem z R11 GT Turbo od p106rallye jednak wyjazd zmusil mnie do sprzedania . auto ciagle jest w klubie R5KP i ma sie dobrze (remont budy ) u mnei praktycznie niezmienilo sie nic :) poczatki Clio RT potem Citroen ZX a teraz dalej Renault 5 GT Turbo '87 czarna bestia :)
Jeżeli kogoś interesuje to zapraszam zo zobaczenia autka na :

http://www.forum.renault5.pl/viewtopic.php?t=1260

Pozdrawiam Maolat

Bart - Pon 24 Mar, 2008

zacne masz obuwie, ziąąą :devil:

wdzianko też wdeche;D

Anonymous - Pon 24 Mar, 2008

A to w robocie takie mam :P i tam zawsze robilem jak padało :)
KonradMK - Pon 24 Mar, 2008

to tam nie ma dachów? :D
Anonymous - Wto 25 Mar, 2008

Witam wszystkich na forum:)
Jestem posiadaczem czarnego bandyty jakim jest Mini Cooper S model R53 przed liftem:(.Jako że jestem już zboczony tuningiem(http://www.auto-motor-i-sport.pl/magazyn/Nissan-350Z-Biturbo-1148.html) i Coopera dotknie ręka modyfikacji a właściwie już dotknęła bo jak na razie wyposażyłem go w dolot Typhoon K&N a w tym tygodniu zamówiłem cały wydech Millteka( bo u GOKARTA ładnie pierdział:)no i w planach wtryski , rolka program...tak żeby było ponad 200 patatajów.Tu się chyba nie wrzuca zdjęc prawda?

Michał - Wto 25 Mar, 2008

mozesz wrzucić
Anonymous - Wto 25 Mar, 2008

A więc fotki mojego Mini Me ;)

Michał - Wto 25 Mar, 2008

fajny bagażnik ...
Vlodarsky - Wto 25 Mar, 2008

Michał napisał/a:
fajny bagażnik ...

megaaa ten bagażnik jest !! :)

GOKART - Wto 25 Mar, 2008

Witamy, witamy, w końcu tu trafiłeś :)

powtórzę się i powiem że bardzo ładny miniak ale w czerni wygląda na mniejszy od mojego (trzeba się jakoś dowartościować ;) )
Jest już nas siła 4 miniaków na forum a jak każdy podłubie swojego malucha to w sumie pęknie 1000 KM yeah ;D

się czepiacie bagaznika, nie znacie się :P . Pojemność bagażnika przy wyborze hothatcha zajmuje 437 miejsce w kolejności chociaż inżynierowie nowego Civica Type R twierdzą inaczej :ok: