z nudów w weekend, zacząłem słuchać tego typa. słychać ze Polak tylko kryje sie pod angielskim dialektem, a czasem mowi cos w stylu (no nie! )
W wolnym czasie obadam to.
Na razie dwa zonki. 1. Gdy się dowiedziałem, że idea kolonizacyjna którą wybrałem nie ma odkrywcy. Tak więc mam kolonizatora, ale nie mam odkrywcy i nie mogę pływać po nieznanych wodach. 2. Gdy już miałem przejąć władzę w Watykanie, to nagle w ciągu roku dwóch moich kardynałów poszło gryź piach od tak. kamil - Wto 08 Kwi, 2014 czyli zgodnie z historią Wszystko oki. Nie przejmuj się i graj dalej.Jakarti - Śro 09 Kwi, 2014
fydi napisał/a:
Na razie dwa zonki. 1. Gdy się dowiedziałem, że idea kolonizacyjna którą wybrałem nie ma odkrywcy. Tak więc mam kolonizatora, ale nie mam odkrywcy i nie mogę pływać po nieznanych wodach. 2. Gdy już miałem przejąć władzę w Watykanie, to nagle w ciągu roku dwóch moich kardynałów poszło gryź piach od tak.
jestes zdrajcą!
po opisie widze, że nie grasz Polską!!!!!
ps. polecam tutoriale M - Pon 28 Kwi, 2014 Wygląda rewelacyjnie was79 - Wto 29 Kwi, 2014 yes, yes, yes i na PS4 będzie. November was79 - Wto 13 Maj, 2014 Historia bywa złośliwa. NFS świętuje w tym roku 20 lat...i będzie to pierwszy rok, od wielu wielu lat, kiedy nie wyjdzie nowa jej część was79 - Pon 19 Maj, 2014 Yeah, hat-trick w postach
Ogrywam pierwszą grę na next-genie
NBL - Pon 26 Maj, 2014 ktoś coś w watch dogs?
wczoraj odpaliłem wolfa nowego i szału nie ma was79 - Wto 27 Maj, 2014 Jakby inaczej - mam preordera na ps4, dziś powinien być anjas - Pią 30 Maj, 2014 Kupiłem wczoraj watch dogs na PS3. Włączyłem ale jakoś mnie kompletnie nie wciąga. Wkurwia mnie to hackowanie, nie wiem o co chodzi.
Jak ktoś chce to sprzedam za 150 (kupiłem za 180 w MM).was79 - Pią 30 Maj, 2014 Zdecydowanie na początku człowiek czuje się trochę pogubiony. Skończyłem dopiero 1 akt i dalej jest lepiej, jak się podłapie co i jak.
Dodatkowo naprawdę fajna grafika na ps4.rasta - Pią 30 Maj, 2014 Gracze nie Ubisoft za W_D nie zostawiają suchej nitki. Taki hype się zrobił na tą grę, że oczekiwania urosły do niebotycznych rozmiarów. No i wtopa z grafiką jest kryżykiem na droge dla tej gry. dobre porównanie:
Nex Gen pełon bembom
was79 - Pią 30 Maj, 2014 Nie sadze, wlasnie ubi podalo, ze pobilo rekord sprzedazy. Fakt hejt leci za downgrade z 1080p na 900p, natomiast grafika w stosunku do ps3 to jest przepasc. Jutubowe z filmiki sa delikatnie mowiac z pupy, wszystkie zbyt ciemne, nie mowiac juz o ich zjebanej kompresi.rasta - Pią 30 Maj, 2014 Nie mòw, że nie widzisz ròżnicy między tym co pokazali w 2012 roku, a tym co oferuje piec na ustawieniach Ultra w 2014...
A ubi pobiło rekord przez preordery, ale chyba ostatni raz ludzie się na to nabrali, choć głowy nie dam M - Pią 30 Maj, 2014 Jaki jest powod ze do klientow trafila finalnie taka sraka?
Rozumiem ze na demie jest render ktorego nie udzwignie pecet w czasie rzeczywistym? Nawet demo nie wyglada na jakies super-wow...