Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
kaziu1985pn - Czw 02 Paź, 2014 PiTT, dwóch znajomych osobiście odczuło to na własnej skórze a inny bolączkę 2.0tdi z pompą oleju PiTT - Czw 02 Paź, 2014 no to pisalem przeciez ze problem byl i nikt go nie ukrywal
z ktorych rocznikow fury? moze to jest kluczowe kaziu1985pn - Czw 02 Paź, 2014 po 2007 te niby poprawione KarQ - Pią 03 Paź, 2014 Mowisz o gnojowce? Poprawione to byly dopiero CR, a w zasadzie wszystkie PDki borykaly sie z jakimis fuckapami.kamil - Pią 03 Paź, 2014 Temat z dupy, klekoty poprawione, TSI poprawione i jedne z lepszych benzyn w małych pojemnościachWalle - Pią 03 Paź, 2014
kamil napisał/a:
Temat z dupy, klekoty poprawione, TSI poprawione i jedne z lepszych benzyn w małych pojemnościach
Podobno ma więcej mocy na hamowni, ale czy jedna z lepszych.....?Jakarti - Pią 03 Paź, 2014
Walle napisał/a:
Podobno ma więcej mocy na hamowni, ale czy jedna z lepszych.....?
a jakie są inne lepsze?
pytam serio kamil - Pią 03 Paź, 2014 ja też , w pojemności do 1,5 benzyna. Powaga jeździłem w oct i passacie i uważam, zę to super silnik. Pitt także nie marudziJakarti - Pią 03 Paź, 2014
kamil napisał/a:
Pitt także nie marudzi
nigdy nie marudzi ale to tylko dlatego, ze u ciezko mowic z pelnymi ustami PiTT - Pią 03 Paź, 2014
kaziu1985pn napisał/a:
po 2007 te niby poprawione
obawiam sie ze poprawki weszly w zycie po 2011 mowa o tsi
z 2.0 tfsi tez byly problem z wycierajacymi popychaczami pompy paliwa... jakby nie bylo silnik nadal funkcjonuje i nadal jest to 2.0... nie mozna podpinac kazdego silnika tej samej pojemnosci do tych samych problemów
Panowie jest ktoś w stanie rzucić na to okiem ze 100 lycy? Sprawa dla mojego przyjaciela dość ważna...Anonymous - Nie 05 Paź, 2014 a nie lepiej compacta Keneta?Kenet - Nie 05 Paź, 2014 zapraszam, najlepiej z całym garażem opon i kół